keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Finally hairdresser

Täällä sitä taas ollaan. Pitkä, mutta kohtalaisen mukava päivä takana :) Edes Pietarsaaren kokoisesta paikasta ei ole kovin helppoa löytää vapaata aikaa varaamatta..Löysimme kuitenkin Salon Hair Teamin ja onnistuin äitini kanssa saamaan ajat melkeinpä heti. Palvelu oli hyvää ja olen tyytyväinen, taisin löytää uuden luottokampaamon ;) Täältä en nimittäin ole sellaista vielä löytänyt. Uusissa hiuksissani ei ole mitään yltiöpersoonallista, koska kasvatan pitkät hiukseni takaisin ja haluan nyt vain toimivan mallin, joka on muokattavissa. Eli kuivat latvat pois, kerrostusta ei ohennusta ja uus otsis, jei. Tein muuten superlöytöjä!!! Olen melkein ekstaasissa Friis&Companyn ballerinoistani, jotka soveltuvat hyvin festareille, kun korkokengät eivät ole hyväksi heikoille polvilleni. Huomenna kuvaa niistä ja ehkäpä jostain muustakin ;) Hugs & Kisses ♥The Look: Neule, trikoopaita, leggingsit, ballerinat: H&M ( elkää huomioiko polvitukee ), farkkutakki: Benetton, huivi: vanha, olisko Citymarket :D, laukku: Lindex


Parempia kuvia hiuksista myöhemmin. Mun entinen otsatukka oli eri suuntaan, niin tää tuntuu jännältä. Pitää laittaa jossain vaiheessa se hiuspäiväkirja et voi vertailla eri malleja :)

2 kommenttia:

  1. Snyggt! Ser ju nästan overkligt bra ut, som en peruk :-). Kul att du använder Hth också, det är ju det enda jag använder i "kosmetika-väg" som jag är nöjd med :-)

    VastaaPoista
  2. Hahha tack!! :) De va int så bra bilder nu, men kanske efter helgen ;) Hth e riktit bra fast de e svenskt :)

    VastaaPoista