keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Showerfresh

Moikkelis! Tänään on suhteellisen pirteä olo ja olen todella tyytyväinen, koska olen saanut luettua kokeeseeni ( vaikka en normaalisti sellaista tee :D ) ja hoidettua kotihommia. Kohta suuntaan Pietarsaareen ja lähden metsästämään kampaamoa, joka suostuu leikkaamaan hiukseni ilman ajanvarausta, toivottakaa onnea ;) Alan kohta laittamaan kynsiäni, koska viikonloppuna ja sen jälkeen on menoa. Koitan hiukan kaunistautua ettei kaverit säikähdä, kun nähdään pitkästä aikaa :D Tässä muutamia suihkunraikkaita juttuja, joista pidän; shampoo, hoitoaine, kosteusvoide yms. Olen kosmetiikan ja kauneudenhoitotuotteiden suurkuluttaja, joten tämäntyyppisiä postauksia voisin tehdä useamminkin! Nyt ihanaa päivää kaikille, nähdään mahdollisesti myöhemmin tänään, xoxo


Shampoo: Hairstore, hoitoaine: tutun kampaamosta, mustikkatähtimö-vartalonkuorinta joku perusmarket ( ihanaa se on silti! ) ja suosikkihöylä :)
Hth on ruotsalainen merkki, joka tarkoittaa sananmukaisesti: auttaa kuivaa ihoa. Loistava peruskosteusvoide! Oranssi puteli sisältää värjättyjä hiuksia auttavaa hoitoyhdistettä. Lisää hiusten muolattavuutta, koska se lisätään suihkun jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti