tiistai 7. joulukuuta 2010

The Castle Party 2010

Kuva: Ilta-Sanomat. Oikealta: Minna Kauppi, Marja Tiura ja Tanja Karpela.
En ala analysoimaan Linnan Juhlien tarpeellisuutta ja oikeudenmukaisuutta täällä blogissani, mutta olen tyytyväinen siihen, että Suomessa on edes yksi kansallinen pukujuhla. Etiketin noudattaminen tosin on heiveröistä; vapaat hiukset, väärät kengät ja asuvalinnat. Kommentaattorit olivat pettymys, mutta jatkoilla oleva koomikko sai vähintäänkin hymyn huulille :D Jorma Uotinen on mahtava ja niin oli myös imitaatio hänestä.

Tämän vuoden värisuosikkeja oli selvästi punainen ja musta-valkoinen, mutta myös suositut puuterinsävyt ja röyhelöt pitivät pintansa. Uutta oli printit ja punk-henkiset kampaukset. 

Oma suosikkini oli ehdottomasti Tanja Karpelan upea punainen intialais-henkinen iltapuku. Kertakaikkisen mahtava päätös hänen Linnan Juhla-vuosilleen! Pidin myös Päivi Räsäsen, Nasima Razmyarin ja Satu Taiveahon puvuista. Eija-Riita Korholalla oli maailman ihanimmat käsineet. Chisun ja Minna Kaupin kampaukset tekivät vaikutuksen. Tässä tärkeimmät, mutta muita hienouksia oli toki myös.

Floppeja ja mokia tapahtuu aina ja osa on tahallisia. Eniten huomiota puvullaan sai varmaankin Abu-Hanna telttamaisessa printtimekossaan ja Paleface Superstarseissaan. Krista Kosonen sai paljon kiittelyä upeudestaan, vaikka puku ei istunut eikä hän juuri muuta tehnyt kuin valitti kaikissa haastatteluissa. 

Kokonaisuudessaan Linnan Juhlat olivat ihan tyydyttävä kokonaisuus ja ominaisia piirteitä oli kierrätetyt materiaalit ja sivuilta ajellut kampaukset. Ensi vuonna toivoisin värikkäämpiä ja modernimpia ratkaisuja :)  XOXO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti