perjantai 31. joulukuuta 2010

Happy New Year!

Mä en voi uskoa, että tää vuosi loppuu tänään. On tapahtunu niin paljon kaikenlaista, ollu tapahtumatta, oon muuttunu ihmisenä ja kokenu rankan, mutta monella tapaa ihanan vuoden. Mutta nyt ei oo aikaa tunteilemiseen, koska mun 'uusi vuosi' eli aatto menee häiden merkeissä, mikä tarkottaa sitä, että mun täytyy alkaa valmistautumaan kohtapuoliin. Teen varmaankin suurimmalle osalle perheestä taas kampaukset, kynsiä pitää laittaa jne.  Hössötystäää! Sillä aikaa viikolta joku vanha luukki, kuvat mummilasta. Päällä on hennesin paita ja toppi plus sormus, Vilan pökät, Bullboxerin wedget ja ah niin ihana Tommy Hilfigerin kello. Laukku on sitä mahdollista vintagea ;) See ya later, and have an amazing new years eve ♥♥♥


2 kommenttia:

  1. Många fina bilder sen jag sist tittade in! Jag som tänkte vi skulle hinna prata lite bloggande också när vi sist träffades, tiden rinner iväg så fort! Så blev det ju en del annat prat också :-)
    Hoppas ni får en trevlig nyårshelg med bröllop och allt!

    VastaaPoista
  2. Fina vet jag inte om, dendä kameran e nog dåligast jag sett i hela mitt liv. Men vi syns ju säkert nångång igen! ;) Bröllopet va lyckat.

    VastaaPoista