perjantai 17. joulukuuta 2010

Let's rock'n roll, baby!

Heipähei! Noniin, otin heti itseäni niskasta kiinni ja päätin päivittää jo näin aikaisin, jee. Eilen illalla pikkusiskoillani oli siis joulujuhla, josta eilinen kuva ja nyt vähän useampia. Rakastan pukeutumista, vaikka vihaankin paniikkia, joka aina iskee ennen lähtöä juhliin, kun on ehdittävä tehdä kaikki. Olen selvästi viimeisen minuutin ihminen ja paniikki on muusani. Mutta eilen kaikki meni hyvin, ehdin jopa krepata pikkusiskolleni aikamoisen peikkotukan ja laittaa rusetin pienimmälle siskolleni :) 
Itse lähdin liikenteeseen tällaisella asulla, eli The Look: Mekko: JCL Trends, sukkikset: H&M, laukku ja kengät: Spirit. Käytän useimmiten, lähes aina mustia sukkahousuja, koska en halua minkäänlaista mummoefektiä vahingossakaan käyttämällä liian tummia/vaaleita euroshoppersukkareita. Ennen käytin vain Sokoksesta ostettuja merkkisukkiksia, jotka hädin tuskin näkyivät iholla. Nyt kokeilin huvikseni hennesin versioita ja olin tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen. Tarpeeksi ohuet, kiiltoa olisi voinut vielä vähän himmentää, mutta noin yleisesti ottaen okei. Mekkoni on ostos SpiritStoresta, yllätysyllätys :D Rakastan kevyesti topattuja niittiolkapäitä ja mekon yksinkertaisuutta. Täydellisen moderni pikkumusta. Kengät antavat lisäpituutta nelisentoista senttimetriä ja ovat olleet ahkerassa käytössä.


Ellette huomanneet, niin olen värjännyt hiukseni ja jos katsoitte oikein tarkasti eilen, niin huomasitte, että aamulla ja illalla minulla oli eri väriset kynsilakat. Aamulla tummat luumunpunaiset ja illemmalla verenpunaiset. Käytössä on nyt uusi meikkivoide ja ripsiväri, vertailun vuoksi ja kirjoitan niistä myöhemmin. 

Korut: Ensimmäinen ketju: JC, hopeakoru: rippilahja mummilta, siipisormus: UUSI! GT, peukalon sormus: mutsin luokkasormus :D, hopeasormukset lainassa mutsilta myös.


Sain muuten Tammikuun Ellen ja siinä oli mahtavia juttuja! Pitää shopata kevään trendit alennusmyynneistä sitten. Tänään olen maalaillut huonettani ja kyseinen työ lähestyy uhkaavasti loppuaan, hurraa. Nyt laittamaan ruokaa, joten ei muutakun loistavaa viikonloppua kaikille ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti