torstai 23. joulukuuta 2010

Red Lips

Heivaan taas, vai pitäisikö sanoa hyvää yötä, hehe. Tässä muutama kuva tämänpäivän luukista, joka koostui lähinnä mukavista ja lämpimistä vaatteista. Jotain luksusta sentään on aina oltava, joten punaiset huulet ajoivat sen asian. 
Meille tuli muuten kissanpentu tänään. Joo, mun eläinrakkaudessa ei oo paljoo kehumista, mutta meidän yksilö on kaikeksi onneksi edes söpö ja aion vierittää kaiken hoitovastuun siskoilleni, jotka sen kissan niin kovasti halusivat. Otan kuvan myöhemmin, ei viitsi sitä heti uudessa kodissa alkaa ahdistelemaan kameroilla. 
Niin, se ois jouluaatto sitten huomenna. Meillä tosin joulua vietetään vasta 25. päivä, niinkuin jenkkilässä, erinäisistä syistä. Asiaan vaikuttaa tietenkin myös se, että yksi siskoistani täyttää vuosia juuri aattona, eikä ole kiva riistää häneltä juhlapäivää. Mutta kyllä me joulunvietto sillon kuitenkin aletaan; kuusi koristellaan, syödään lipeäkalaa ja käydään joulusaunassa. Sitten seuraavana päivänä joulukirkkoon ja sitten vihdoin viimein niitä lahjojaaaa! :D 
Ikävä uutinen on se, että meidän lämpöilmapumppu sano sitten itsensä irti saumattomasta yhteistyöstä juuri näin joulun alla. Kun tultiin meidän serkuilta kotiin, kämpässä oli +12 astetta, hurraa ja jippii. Ei muutakun patteria kasaan ja silviisii. Kait se pumppu aina välillä toimii, mutta se ei oikeen auta, koska se lyö tuuletuksen päälle aina kun siltä tuntuu. Eläköön teknologia, joilla maksetaan itsemme kipeiksi. Ironia piristää näissä tilanteissa :D Mutta lämpöä on nyt saatu, ettei tässä mihinkään kuolla, koska muualla talossahan on normaalit lämpötilat pattereiden vuoksi. Juttu koski lähinnä talon toista siipeä, johon kuuluu: keittiö, olohuone, eteinen ja mutsin makkari. Onneksi oli siis niitä pattereita varastossa. Mutta nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna olla fiiliksissä, hih. RAUHALLISTA JA IHANAA JOULUA ITSE KULLEKIN! ♥Elkää huomioiko mun armottomia silmäpusseja, koska mä olen nukkunut liian vähän viimisen kolmen vuoden aikana. Yks mun uuden vuoden lupauksista vois olla se, etten laiminlöis nukkumaanmenoaikoja, hahah. 

Alla The Look: Neule ja t-paita: H&M, samettihousut: Share Female, villasukat: eräs ihana ihminen kutoi ne minulle, kiitos ♥ ja huivi on homemade.

Ah, mun rakkaat muotilehdet! Niistä voin luvata pomminvarmasti
 selostusta tulevaisuudessa ;)
Kisses ♥

3 kommenttia:

 1. Nää on tosi kauniita kuvia!
  Eihän haittaa jos mainostin sun blogii mun kavereille? Sähköpostis laitoin 37 ihmisel ja sit facessa pistin kehui =)

  VastaaPoista
 2. Ei tietenkään haittaa! Ihan loistavaa, kiitos ja haleja :)

  VastaaPoista
 3. okei kiva juttu ettei haittaa =)) kerroin vielä muutamille muille kavereille haleja sullekin<333

  VastaaPoista