torstai 30. joulukuuta 2010

SALE

Morjesta pöytään! Maailma vissiin koittaa kävellä mua vastaan tänäänki, ainakin tää tietokonemaailma. Menee hermo, kun oon tapellu taas tän postauksen kanssa vaikka kuinka ja kauan. Tässä nyt olis kuitenkin vähän Oulusta mukaan tullutta ale- ja shoppaustavaraa plus pari kuvaa eiliseltä serkkuilulta ;) Meillähän on ne häät uudenvuodenaattona, joten sinne epätoivoisesti metsästin uutta mekkoa, jonka myös löysin, wohoo. Siitä tulee kuvaa vasta myöhemmin, kuten myös ensimmäisestä mekkovaihtoehdostani, joka kaatui näihin kirottuihin säihin ja kaikenmaailman muihin ongelmiin. Eli hääluukkipostausta todellakin tulossa! Tänä yönä kattelin muuten ton Nikitan ja se oli huippusiisti leffa. Ei ehkä mitään iltasatukamaa herkkähermoisimmille kuitenkaan. 
Oulusta löysin muuten äidilleni täydellisen villakangastakin ja siskoille mm. mekkoja häihin. Kiitos Stockman, että jossain tehdään vielä asiallisia mekkoja ja juhlavaatteita lapsille rättejen ja riepujen sijaan! 
Eilen en ehtiny laittaa hiuksiani, joten uusi Hennesistä löytynyt baskeri päähän, sormuksia sormiin ja menoksi. Kaulakoru oli mielikuvituksellista monikäyttöisyyttä parhaimmillaan, koska kyseessä on iltalaukun hihna, joka oli täydellisen värinen ja pituinen :D Muut taitaa lähteä hallille luistelemaan, mutta itse en voi polvivamman takia, kieltämättä suututtaa sekin. Nojoo, tänään on kuitenkin kaupunkireissu tiedossa ja koko huominen häähössötystä, että suupieliä korviinpäin ja silleesti, mukava päivää teillekin, XOXO


Ihanan isot sormukset Ginasta, muu tavara leffaa lukuunottamatta irtos Hennesin lahjakortilla :)
The Fashionshow oli ihan kiinnostava ohjelma ;)
Alla: Sama paita salamalla ja ilman. GT:sta alennuksella.

Mun ihana Apple sai uuden kodin! Alekamaa myös. 
Eilinen look. 

2 kommenttia:

  1. Aika erin vaikutelman saa noista kahdesta kuvasta (se pinkki neule). Aika ihmeellinen väri... :)

    VastaaPoista