maanantai 27. joulukuuta 2010

So this is Xmas

Noniin, tässä muutamia aikasen heikkoja kuvia, mut kuveja kuitenkin. Musta tuntuu ettei meillä oo koskaan ollu näin isoa kuusta ja ensimmäistä kertaa siivosin täysin oman huoneeni, vaikka ikkunat jäivätkin pesemättä, kuten kuvasta saattaa huomata :D Tätäkin blogia lukee varmasti ihmiset, jotka ovat muistaneet minua ja perhettäni ja kiitos heille ♥ En laita blogiini perheenjäseniä ( poikkeuksia toki on tai voi tulla ), joten se on tietenkin yksi rajoite kuvien suhteen. Onhan minulla miljoona kuvaa siskoistani yms. 
Oikeastihan ei saisi valita lemppareita, mutta yksi on kieltämättä ylitse muiden. Äitini antoi minulle Tommy Hilfigerin rannekellon, joka on yksinkertaisesti fab, Big Love!! Tack mamma ♥ Sain myös kaikenlaista ihanaa siskoiltani ja ties keltä, mutta nyt on aikas väsynyt olo, enkä jaksa alkaa valokuvaamaan kaikkia lahjojani, joten teen sen myöhemmin tai sitten en. Saatte elää jännityksessä, haha. Ainakin kellosta teen postauksen, that's a promise. 
Kuvista sen verran vielä, että olkaa armollisia meidän retrotapetteja kohtaan ja antakaa anteeks silmäpussit :'D Keillä niitä ei olis armottoman valvomisen seurauksena. Jos joku ihmettelee, että miksi sitten pitää valvoa niin tietenkin siksi, että voi yöllä katsoa Tartu Mikkiin nettiteeveestä ja fanittaa Sami Hintsasta. Rappakaljakin on syypää, paras peli! 
Toivottavasti tästä postauksesta on edes jotain iloa ja pitäkää peukkuja, että pääsen huomenna Ouluun shoppaileen alennusmyynteihin! Onhan ne lahjakortit siis pakko kuluttaa heti, hyvänen aika, hahha. Ihanaa lomanjatkumista nyt sitten ja silleesti, XOXO
2 kommenttia: