torstai 20. tammikuuta 2011

Black & White

Eilisen mustavalkonen asu hopealla höystettynä, olkaa hyvä! Tavanomasesti voisin sanoa, että naama on iltakuvien jälkeen kuollut ja laatu huono. Ei sille nyt vaan voi mitään. The Look: Pitkähihainen t-paita: Esprit, liivi: H&M, housut: Vila, laukku: Spirit, wedget: Bullboxer. Korut on JC:stä ja hopearannekoru sydämellä on lahja mummilta. Noi pikkuset sydänkorvikset oli älyttömän söpöt ja kivaa vaihtelua johonkin tomaatinkokosiin riippuviin järkäleisiin. 
Nyt en jaksa rustailla mitää jännää, koska oon niin totaalisen kyllästynyt siihen miten elämä voi potkia päähän taukoamatta. Onneksi sain edes koulutehtäviä tehtyä, hyvä minä. Ehkä se Nellyn karvaliivi vähän pelastaa, joka on nyt postissa odottamassa hakijaansa. 
Niin, ja ettei kukaan eilistä tekstiä ymmärtänyt väärin, niin kaikenikäiset ja kokoiset ja muotoiset ja näköiset lukijat ovat enemmän kuin tervetulleita, love ya ♥
P.S. Sitä Max Factorin kynsilakkaa on kuvien kynsissä. En ollu tyytyväinen, koska lakkasin kynnet kahteen kertaan ja silti väri lähti sormenpäistä parien käsipesujen jälkeen. Väri on kyllä aikas ihana, tumma luumunpunainen. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti