sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Pics from the wedding

Hiiohoi kamuseni :D Tässä olis muutama kuva niistä häistä, vaikka köyhä kuvasaldo onkin. En kuitenkaan voi laittaa kaikenmaailman ihmisten kuvia mun blogiin, joten koitin välttää turhaa kuvaamista ainakin osittain. Oon huomannu, että sen jälkeen kun aloin bloggaamaan on tullu otettua ihan hirmusesti valokuvia. Esimerkiksi aina kun pyydän siskojani valokuvaamaan yhden asun, siihen menee helposti neljäkymmnetä ruutua. Niistä sitten valitaan muutama paras ja tänään jouduinkin poistelemaan turhuuksia iPhotostani, joka alkaa olla liian täysinäinen. 
Niin ne häät. Oli siistiä olla pitkästä aikaa häissä, oon ollu viimeks varmaan lapsena. Vieraita oli melki parisataa, joten ihan kunnon kokoset pippalot oli kyseessä. Pääruoasta onkin kuva, mutta syötävää oli useaan otteeseen. Pääruoka oli hirvenlihaa ja kermaperunoita, erikoisia, mutta maukkaita paahdettuja vihanneksia ja salaattia. Jälkiruoaksi oli pannacottaa, prinsessakakkua ynnä muita herkkuja, kuten esim. itsetehdyt suklaamakeiset ja juhlien lopussa tarjoiltiin vielä yöruokaa :) Ohjelma oli kerrassaan hulvatonta ja kaikesta näki, että häiden eteen oli nähty tosissaan vaivaa, ei muutakun onnea vastavihityille!
Itselläni oli yllä aikas tylsä Gina Tricotista hankkimani mekko ( en normaalisti edes uneksisi ostavani juhlavaatteita kyseisestä liikeestä, mutta minkäs teet kun on paniikki ), mutta sulhanen jopa kehui sitä, haha. Korkeat korot ja suuret sormukset ajoivat asian vastavärjätyn kuontalon kanssa. Kuten perheellemme on ominaista, sattui tietenkin moka aikatalulussa. neljän aikaan tarkistimme kutsukortin ja tajusimme, että häät alkavatkin kuuden sijasta viideltä. Oli todella hauskaa kuulla tällainen ilmoitus, kun ei oo sinnepäinkään valmis. Lievästi sanottuna iski paniikki ja kiire. Lopputulos oli että juoksin neljäntoista sentin koroilla kirkkoon ja ehdimme onneksi ajoissa.
Voi olla, että nähdään vielä illalla ( lue: yöllä ), siihen asti moimoimoi ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti