perjantai 22. heinäkuuta 2011

The love for Rachel Zoe is still going strong

Iltaa. Väsynyt ja känkkäränkkä ihminen täällä tänään. Ei ollu niin kiva päivä tänään, mutta aina niitä kultahippujakin mahtuu mukaan; ajattelevaisia ihmisiä, hyvää ruokaa ja ystävien kanssa hengailua. Negatiivisiin asioihin kuulu se, että mun tulevaisuudensuunnitelmat saattaa kariutua rahaongelmiin ( vihaan rahan ajattelemista ) ja tähän päädyin aamuisen Kelan reissun jälkeen. Duunissa mikään ei vaan oikeen menny putkeen ja liian monet asiat kiukuttaa.
Mutta takasin positiivisuuteen. Bongasin Rachel Zoen sivuilta jännän jutun Olsenin kaksosista ja löysin stylemint.com nimisen sivuston, josta Ashleyn ja Mary-Katen suunnittelemia teeppareita voi ostaa. Sivuilla voi luoda itselleen tyyliprofiilin ja ehdotukset isketään tiskiin, so fun! Käykääpäs kurkkaamassa :-) Tarkempaa infoa siis rachelzoe.comista tai yllämainitusta osoitteesta.
Lisäksi iloitsen suuresti mun uusista popoista ja tuijottelen joka päivä rakastuneesti mun uusia sandaalikorkkareita, toivotaan et saan ne käyttöön vklopun aikana. XOXO
2 kommenttia: