sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Outfit pics, finally!

Huomenta! :-) Tässä siis eilisen postaus, jota tein yli tunnin, mutta meidän netti ei ( shokkiylläri ) suostunu oikeen yhteistyöhön, joten jätin julkaisun tän päivän puolelle kirjotettuani kuvatekstit nyt neljänteen kertaan, hehhe. Ihanaa sunnuntaita kaikille, xx


Hjellou. Nyt on jo sen verran myöhä, etten jaksa koko päivän kuvasaldoa alkaa lajittelemaan, joten heittelen teitä sen sijaan päivän asu-kuvilla. Niitä ei oo pitkään aikaan ollu ja olinki innoissani kun pikkulapsi, kun tajusin aamulla, ettei tarttekaan vetää duunikuteita niskaan, haha. Tälle päivälle on ollu itseasiassa kaks asua, mutta tässä se ensimmäinen.
Vapaapäivän ohjelmana on siis ollut Pietarsaaressa pidettävät Jaakon Päivät, jotka on täälläpäin aikas iso häppeninki. Hulluna ihmisiä, torimyyntiä, benjihyppyjä ja konsertteja yms. Summa summarum: mukava päevä! Herttasia unikuveja teille mussut, XOXO


P.S. Kun alko lukeen uutisia, niin siinä hymy hyytyy; Norjan hirvittävät tapahtumat, Amy Winehousen kuolema..Kaverin kakadun siivestä saattaa puuttua sulka, mut mitäs pienistä :-D Eivaan, korvakoru Seppälästä. Löoistolöytö, if you ask me.Nää poseeraukset näyttää siltä, et oon just lentoon lähdössä. Jalassa kuitenkin Lindexin kulutetut farkkusortsit, Rachel Zoen stailaamasta kampanjasta.


Aamulla päätin, et tää Elloksen 3/4-osahihanen söpispaita näyttää paremmalta hihattomana lörttötoppina, joten eikun sakset kauniiseen käpälään!


Tää pikkutyttö näköjään halus väkisin kuvaan :-DRauhaa ja rakkautta ja sitä rataa. Otin pienen tauon tappokävelystä viidentoista sentin rakkauskoroilla mixauskatoksessa ;-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti