torstai 14. heinäkuuta 2011

The Tourist

Kattelin just headweb.comista The Touristin ( oli kampanjakoodi ). Tuskin kukaan on voinut välttyä kuulemasta kyseisestä leffasta, kun näyttelijöinä kerran ovat Johnny Depp ja Angelina Jolie. 
Itse olen toimintaelokuvien suuri fani, mutta kyseinen pätkä haiskahti pahasti "kassatulolehvalta", eli juoni ja uskottavuus jäivät kakkossijalle, kunhan jenkit keräävät kivasti mania taskun pohjalle. Voin toki olla väärässä, mutta stoori ei ole saavuttanut mitään viiden tähden arvosteluja. 
Plussaa luonnollisestikin loistavista näyttelijöistä ja puitteista, ihan katsottava tarina kaikenkaikkiaan. Loppu vain on hieman hämmentävä ja loppuu töksähtäen, mutta kaipa se on sitten mielikuvituksen paikka. Oon nyt tietty väsynytkin, että en tiedä vaikuttaako se arvosteluuni, mutta yleensä annan helposti krediittiä hienosta työstä. Jotenkin jäi suuhun sellanen kakkoslaadun maku, mutta kyllähän sitäkin paremman puuttessa maistelee, heh.


Mitäs mieltä olette - samoilla linjoilla, vai kiinnostaako koko elokuva yhtä paljon kun kuukävely? Oletteko nähneet ylipäänsä kyseistä leffaa?Jolien kauneus tosin jaksaa puhutella vuodesta toiseen. Ei toi Deppinkään naama näytä kauheesti vuosista kärsineen ;-)
Kuvat haettu Googlen kuvahaun avulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti