sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

What A Feeling

Hej på er! Tää päivä on menny kivasti ystävien luona grillatessa ja pelaillessa. Nyt on jalat täynnä nokkosenpistoja ja mun silmästä on puhjennu verisuoni, joten näytän joltain narkkarilta :-D Tää silmä ei tosin liity mitenkään meidän vierailuun, vaan on luultavimmin unenpuutteesta ja stressistä johtuva.
Eilen käytiin tosiaan Jaakonpäivillä kahteenkin otteeseen, joten kuvapläjäystä eiliseltä. Tapahtuma, josta pidän oikein kovasti; ihmiset kerääntyvät yhteen katselemaan näytöksiä, kuuntelemaan musiikkia ja tulevat tapaamaan tuttujaan. Metrilakua, kevätrullia ja pullojenkeruuta siskojeni osalta ;-) Nice day. 


Näitä kuvia on niin tuhottomasti, että se joku, joka jaksaa tsekkaa kaikki saa rispektit :-DSorit oranssipaitaselle miekkoselle, ei pääsyt ihan imartelevimpaan kuvakulmaan, hehe.


Sanni, intiaani! xDTää kehu mun sulkakorvista :-P Heitin sille hiluja kiitokseks, hih.Kungfua, JEEE! Katoin kerran ihan loistavan elokuva aiheesta.
Heti sorkkimaan miksauspöytää kun silmä välttää! No enkai mä mihkää oikeesti koskenu, hahhaa.


Lidlin Gelatelli suklaatuutit on jotain lähes ylimaallista, NAM.Kai niitä maisemia tuoltakin voi kattella...Toi hattarakyltti kertoo aika paljon mun hienosta kuvasommittelusta, lol.Ihan pari tyyppiä vaan. Ja pari sontsaa. Niin - vai mitä et sateenvarjoa sanotaan sontsaks?! Mun siskot nimittäin ei pidä sitä normaalina :-D
Systeri tienas eläkkeensä ;-D


Vahinkolaukaus, joka oli yllättävän hauska. Ja tää kaljujuttu on ihan täys mistake sitten!


Yks nuori jäbä hoilotti kivaa kasarimusaa ja sai jengin heilumaan ( toisinsanoen suomalaisten about parhaat muuvit selvinpäin ).


Joku oli innoissaan pätemässä. Ja söi kevätrullaa.Mukaan mahtuu aina yksi teinipeilikuva.

Ihanaa viikonlopun loppua murut! Maanantai kolkuttelee jo ;-D

3 kommenttia: