lauantai 6. elokuuta 2011

Bama

Kukkuu taas :-) Aattelin antaa kaikille ballerinojen ja muiden avojalkapopojen ( sanavalinta, krhm ) ystäville kuuman vinkin. Jalkojen pelastaja - Bama, silky comfort. Baman silkkisuihketta saa Suomessa ainakin Aleksi 13:toista ja uskoisin, että myös muista kenkäliikkeistä. Nettikaupoista nelly.com myy kyseistä putelia. 
Suihke tuoksuu hyvälle ja pitää jalat raikkaana koko päivän. Idea on kuitenkin siinä, että se tekee käpälistäsi hieman "liukkaan" oloiset, jolloin kengät eivät hierrä niin helposti. Suihke ikäänkuin muodostaa näkymättömän kalvon jalkojesi ympärille. Varsin mainio keksintö, imo. Pullo maksaa Aleksissa femman, joten laittakaapas ihmeessä testaukseen! 2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä hyvä aine. Muutaman kerran olen sandaalien kanssa käyttänyt ja toimii. Mieheni kokeili myös tätä, kun mentiin juhliin. Hänellä oli kyllä sukat ja juhlakengät normaalisti, mutta yllättävää oli se, että jalat ja sukat eivät haisseet pitkän päivän jälkeen. Ilman tätä olisi käry ollut melkoinen, hänellä on todella hikoavat jalat.

    VastaaPoista
  2. Hahha, noni loistojuttu! Kiva kun tulee välillä näitä fiksujakin uusia keksintöjä :-)

    VastaaPoista