torstai 11. elokuuta 2011

Teen Choice Awards

Noniin, kohta ois tääkin päivä sitten pulkassa. Oon saanu asioita ihan kivasti hoidettua, nyt on vähän rauhallisempi mieli. Seikkaillessani people.comissa tajusin Teen Choice Awardsien olleen ja menneen, joten poimin muutaman pukusuosikin teillekin nähtäväksi. 
Huomenna ilosin mielin töihin, pitää koittaa nyt olla oikeen naantalin keksi ja pistää kovat piippuun, asuntomessut loppuu ihan pian! Mä taidan lakkailla vielä kynnet, nautiskella takan lämmöstä ( omassa huoneessa, luksusta ), ripustaa koneellisen pyykkiä ja sitten mennä moikkaileen nukkumattia :-) Huomiseen söpöliinit ♥Avril on ihana rokkiprinsessa ja näyttää tässä stailauksessa uskomattoman tyylikkäältä. Mesh-yläosa on muodikas ja korot to-die-for.


Vaikka en kuulukaan Blake Livelyn faneihin, täytyy myöntää, et tää nainen tietää mikä näyttää hyvältä. Suipot korot on alkanu jo comebackinsa.


Bilsonin buutsit vei mun syrämmen!


Tää chicksi toimi illan hostina ( korjatkaa, jos oon väärässä ) valloittavassa pitsihelmiwhatever-unelmassa. Hiukset asianmukasesti hollywood-laineilla :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti