torstai 4. elokuuta 2011

What do you think?

Kattelin iltalehti.fistä taas parit viihdeuutiset ja bongasin miss Suomi Pia Pakarisen puvun Miss Universum- skabaan. Mun mielestä Suomen missitaso on ollu joku about viimisen kymmenen vuotta uskomattoman matalalla, typykät ei täytä mallivaatimuksia, kropasta huomaa ettei oo reenattu ja niillä on feikkihiukset ja liikaa huulikiiltoa. Muutama huono puoli mainitakseni. Mielipiteeni ei johdu kateudesta, vaan siitä, että oon seurannut kauniita ihmisiä suuren osan elämästäni ja pettynyt missikisoihin. 
Anyhow, Pia on nyt virallisesti Suomen kaunein ( jep, osallistutaan kaikki noihin seuraaviin missimittelöihin ) ja pitihän sille teettää puku maailmalle. Puku on silkkiä ja Tyra Thermanin käsialaa. Se kulkee nimellä fantasia-puku ja Pia on itse ollut mukana suunnittelussa. 
Jos rehellisiä ollaan, mä en tiedä mitä ajatella. Siis se pukuhan on aivan horrible. Mutta toisaalta, millon suomalaisten vaatetaju on viimeks ollu jostain kotosin ( elkää tulko huuteleen Paola Suhosesta, tää oli yleistys :-D ) ja onhan Suomessa suurimmaks osaks ton väristä. Ruskeeta loskaa ja pari auringonlaskua. Siis emt, se on niin kauhee, että siinä on jotain kaunistakin. Malli nyt on totaalisen naurettava, mutta pessimistinä en muuta osais odottaakaan, haha.
Etten vaikuttas täysin katkeralta valittajalta, niin positiivisena juttuna todettakoon, että Pia on reenannu kovasti ja se näkyy. Onnea siis hurjasti hänelle!


Kertokaas te mielipiteenne! Hot vai Not ja onko tällasen puvun ( ja missin, heh ) kanssa asiaa maailmanluokan skabailuihin? :-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti