keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Hot Autumn Colors

Tsippadudaa! Nonniin, kohta se tääkin päivä ois pulkassa. Meillä oli oikeen rattosaa kaverin kanssa ja mietittiin et lähetään käymään meiän vanhalla koululla, siellä sisäoppilaitoksessa ens viikolla. Mitäköhän siitäkin tulee, haha.
Mun pitäs tosiaan tehä se huulipuna-postaus teille jossain kohtaa, mutta pitäs olla vaan kuvaa kaikista väreistä in action. Tässä kuitenkin mun suosikkivärejä syksyks, tummat viininpunaset ja ruskan sävyt, nam. Elle on sitten inspiroiva lehti!
Nyt aion lusmuilla nettiteeveen edessä ja yks leffakin on vielä kattomatta. Sitten aikasin nukkumaan, koska tää mun unirytmi on menny taas ihan päin prinkkalaa ja pakko saada se kuntoon, kun tää laiffi on sen verta hektistä, ettei puolivaloilla jaksa aina mennä. Illanjatkoja maanmainiot lukijani, puss ♥Tän edullisen söpöläisen kotiutin tänään ihan turvallisesti Hennesiltä. Tää kämppä on vähän liian tunnelmavalaistu vielä, kun ei oo sitä kattolamppua, niin väri on hiukan erilainen luonnossa. Diggailen tollasta murrettua punasta ja muutenkin ohuita materiaaleja, like it!Toi Vilan tuubihuivi on jatkanu voittokulkuaan myös tänä syksynä, kuten myös tummanpuhuvat kynsilakat. Pompulat oli niin namin värisiä, et oli pakko napata mekkeriin Henkkamaukan kassalta, kun mun kaikki himassa olleet on aikalailla kuollu. The love for Tommy's watch is still going strong ja Erin Wasson on gorgeous!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti