perjantai 20. huhtikuuta 2012

Time goes fast and I'm feeling old

Uliuli buhuu ja niiskniisk. Meikäläinen täyttää huomenna kakskymmentä ja olo on vanha. Mä en halua mitään ikäkriisiä tähän kohtaan. Tarttee varmaan hyökätä Sokoksen anti-age hyllyille kunhan tää koipi tästä antais periksi, hehe.
Eivais, itseasiassa aika mukava päivä takana. Mun ihana pikkusisko oli täällä yötä ja juteltiin laadukkaita juttuja yömyöhään. Sain jopa nukuttua ja tänään kävin Mirkun kanssa kaupassa. MINÄ, HANNA POLVIVAMMAINEN VIRTANEN, RÄÄKKÄSIN ITTENI TÄÄLTÄ VIIDENNESTÄ KERROKSESTA ALAS JA VIELÄ TAKASIN! Se on oikeesti hehkuttamisen arvonen asia.
Sain systereiltä ja mamilta aivan ihastuttavia ( myönnettäköön, itkettäviä kans ) kortteja huomista "juhlapäivää" ajatellen. Meitsi haluaa himaan käymään ja näkeen porukoita. Oikeesti, mulla on koti-ikävä ja sillon joku on pahasti pielessä :-D Vitsivitsi ja sitä rataa.
Poikkiksella on alkanu duunit, joten se on huomenna tottakai kahdesta puol kahteentoista töissä. Mallu onneks lupas tulla piristään meikäläistä ja kohta Ida rimpauttaa ovikelloa. Täytyy laittaa kahvit tippuun! Myöhemmin asukuvia ja uusia kynsiä yms, stay tuned, XOXO


Vanha kuva joskus syksyltä, oli ihana nähä sua Mirkkuliini <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti