tiistai 8. toukokuuta 2012

Chips is a bad idea, sport's not

Lauoin hienoja ulkojääkiekollisia kommentteja ( mm. Jalosen tukka on a big no no )  ja seurasin innolla jäbien kanssa Suomi-Sveitsi  -ottelua, hienoo Jellonat! Helmee päästä taas penkkiurheilun makuun ja voitto kotiin tuntuu aina hyvältä. Sipsiä on kyllä syöty siihen malliin, että turvotus näkyy vielä enskin viikolla, haha.
Kauniit ihmiset on aina tehny kyllä vaikutuksen muhun. Tässä pari upeeta otosta, jotka oon bongannu - mistäs muualtakaan - kun people.comista. Christina Hendricks oikeen säteilee naisellisuutta ja saa mut ikävöimään punasia hiuksia. Kate Bosworth taas saa ajatteleen, että miks en oo pitkään aikaan käyttäny tummanpunasta huulipunaa, nainenhan on kaunis kun mikäkin!
Meikä inspiroituu julkkiksista ja se ei oo mikään salaisuus. Hyvinpukeutuvat ja kivalta näyttävät ihmiset saa hymyn huulille, vaikka näitä ulkosia asioita tärkeempiä luonnollisestikin on :-) Kohta on taas tuutulaulun paikka, muiskis!


3 kommenttia:

  1. Jäääkiekko!!<3 Oon niin fiiliksissä aina tähän aikaan vuodesta ;D Olin kattoon paikan päällä tota sunnuntain Suomi-Slovakia matsia ja nyt perjantaina vielä Suomi-Kanada ois tiedossa!! Ja telkkarista tottakai pitää kattoo.. eilen näin vaan vikan erän ku olin duunissa... :(

    VastaaPoista
  2. Christina Hendricks on kyllä upea ja kieltämättä haikailen samanmoisia punaisia hiuksia..:)

    VastaaPoista
  3. Nea: Waude, mihis hintaan liput irtos! Voin vaan kuvitella mikä tunnelma siel on ollu ja on :-) Anni: Rohkee mimmi kyllä ja oman tiensä kulkija noissa ulkonäköjutuissa. Punaset hiusset on vaan niin haastavat mut kieltämättä makeet :-)

    VastaaPoista