tiistai 29. toukokuuta 2012

Cruella de Vil

Huomentapäivää! Valosin mielin uuteen päivään, vähän lämpösempi tietty sais olla, tekis mieli mennä arskaa ottaan. Mutta piakkoin kaupungille pyörähtään, sitten nään Idaa ja aattelin olla tehokas tänään ja saada tätä kämppääkin vielä enemmän järjestykseen. Mehän lähetään Pohjanmaalle torstaina, wipii. Systeri pääsee ylioppilaaksi ja superkivaa nähä porukoita ja kaikkia tuttuja muutenkin :-)
Täytyy koittaa valokuvata teillekin mahollisimman paljon matskua, mutta nyt asukuvia eiliseltä. Päällä Mangon uus teeppari, josta on tullu ihan lemppari jo nyt! Transparent-paita on Hennesin, byysat Crockerin ja popot on uudet ja DinSkosta. Earcuff Glitteristä. Iisi ja mun näkönen asu, me like! XXVähän Cruella-ilmettä loppuun, siitä niin! :-D

4 kommenttia:

 1. Olisin erittäin kiinnostunut! Millainen korko kengissä on ja millaista hintaa niistä pyydät? ja onko sinulla mahd. kuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvan saa, tottakai! Oisko sulla sähköpostia antaa niin voisin sinne lähettää? :-) Kengissä on ihan kunnon korko, mutta se on oikeen tukeva. Hmm no kengäthän on tosiaan täysin uudet ja Briteistä tilattu, plus aikas arvokkaat mut jos saan 25-30 euroo niistä niin oon ihan tyytyväinen :-)

   Poista
  2. Nonni, käy tsekkaa mailis! :-)

   Poista