torstai 17. toukokuuta 2012

GO BOYS

Mua vähän itkettää kun en pysty näkeen tänpäivästä peliä, on meinaan varmaan jännät paikat revanssi-ottelussa! Onneks tilanteita voi seurata pikkasen netistä. Peukkuja pidetään kuitenkin täällä et jenkit kaatuu, go boys, just do it!

 

6 kommenttia:

 1. hei sulla oli ainaki joskus se tommyn kello jos en väärin muista? onko se viel toiminnassa ja käytössä? :)

  VastaaPoista
 2. Jep, meikkiksellä on Tommy Hilfigerion rannekello ja molempiin vastaus on kyllä :-D Ei oo turhan vanha kapistus!

  VastaaPoista
 3. äääh! mä jo kerkesin kuvitella että oisit jostain syystä lopettanu sen käyttämisen ku en ainakaa ite oo pitkää aikaa nähny sitä missää kuvissa ni että oisin ostanu sen sulta poissa :D mut kai se pitää ettiä itelle jostain vaan ees lähestulkoon yhtä makee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi :-/ On se mulla ihan vastikään ollu, muttei aina tietty asukuvissa. Mutta en kyllä missään nimessä myy sitä koska se on arvokas ja äitin ostama, personal stuff. Alle parinhuntin saa upeita Tommyn kelloja, käy ihmeessä tsekkaamassa jossain kultasepänliikkeessä! Nyt kun on tullu uusia mallejakin :-)

   Poista
 4. Okei juu ku kattelin vaan ettei oo kuvis näkyny mut ymmärrän kyllä sen ettet haluu myydä vaikka et käyttäis koskaa sitä :) joo pitää kyllä mut joku vastaavanlainen ois kyl jees! Jotenki nuo isot kellot nahkahihnalla mielyttää mun silmää aiva todella paljo! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitähän voi tsekkailla ihan miestenkin puolelta, löytyy usein simppelimpiä malleja ja isompia kellotauluja ^^ Ja siis kyllä mä sitä kelloa käytän useestikin, ei vaan oo kaikissa kuvissa tosiaan ollu :-)

   Poista