tiistai 29. toukokuuta 2012

How can a Monday be this great?!

Hola! Meitsillä on ollu loistopäivä, jeejee. Aamulla sain siivottua tätä kämppää, sitten iltapäivällä Hatanpäälle palauttaan kempovälineet ja päämäärään: Ideaparkiin! Siellä on niin hiljasta arkipäivisin, et järkevämpää mennä sinne shoppaileen kun kaupunkiin. Kaiken lisäks taivaalta ripotteli vettä, joten mikäs sen buenompaa kun kaikki puljut saman katon alla, heh.
Heti ensiks tankkaamaan Panchoon ( pakko! ), jonka jälkeen armotonta shoppinkia. Rahaa kulu sen verran et melkeen tuli paha omatunto - painotan sanaa melkeen - mut toisaalta tässä nyt oli kaikkia pakollisiakin menoja, kuten ne systerin juhlat ja bikinit on ihan kivat olla olemassa kuitenkin. Esittelen ostoksia myöhemmin, pitäs taas kuvata hirmusesti kaikkee.
Välisnacksit hoidettiin jätskiannoksilla ( koska oli about saman hintasta kun riistohintaset köyhät jädejutut Spice Icella ) ja sitten lisää kiertelyä sulkemisaikaan saakka. Meikä on tyytyväinen päivään ja niin oli myös mun seura, joten mikäs sen mukavempaa. Ja mää kävelin omilla jaloilla, hands together for that!
Kaunita unosia rakkahat lukijani, buenos noches tai jotain sinnepäin, heihei <3


Joku söpis joi vähän maitoo ruokajuomaks :-)

Terveellisenä tyttönä otin ruis(pekoni)burgerin ja oli muuten hyvää!
 

Toi Panchon remu on parhautta. Voisin juoda sitä! Onneks toi apina ei tykkäile siitä, niin saa aina tupla-annoksen, hahha.
 
Kovin on tyytyväisen näköstä porukkaa.Tää layout on muuten ihan spede, mutta musta riippumaton. Blogger kai ei oikeen toimi taas.

2 kommenttia:

 1. Eei vitsi, oon aina halunnu Ideaparkiin!! En oo vielä koskaan saanut aikaseks :D Vois ehkä kesällä(sillon ku joskus ois lomaa) niin sielläkin käydä! namnam ruokakuvia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon käyny siellä niin monta kertaa ettei tunnu mitenkään ihmeelliseltä :-D Vaikkei se ookaan mikään yyberupee mesta, niin on siellä kivoja kauppoja ja tosi kätevää kun saa hiippailla sisätiloissa, ite ainakin tykkään! Ja nythän ne meinaa rakentaa jonkun sisähuvipuistonkin siihen huudeille ;-)
   Ja tosi kiva kun tykkäilet, mäkin diggaan aina katella mitä muut on syöny, haha.

   Poista