tiistai 8. toukokuuta 2012

Let's watch some hockey

Hahha, tuli mieleen etten kommentoinu ollenkaan sitä eilistä lehvaa. Nälkäpeli oli meidän molempien mielestä sanalla sanottuna LOL. Kaikki se haippaus ton leffan ympärillä on kyllä vähän kyseenalasta. Sekava juoni, epäuskottavia juttuja, liian söpöä, ennalta-arvattava jne. Mutta siltikään se ei ollu läpeensä skeida. Oli siinä hauskoja ja freesejäkin näkökulmia, en vaan tiedä et onks juoni ja ikäryhmä oikeen sopivat toisilleen. Kun elokuva kuitenkin perustuu siihen, että tapetaan toisia nuoria ( ja syyttömiä ) ja rikkaat kattelee sitä "telkusta". Hyviä näyttelijöitä kyllä oli ja puvustus kertakaikkisen upeeta, siitä pisteet.
Mä veikkaan että tosta tehdään silti jatko-osa/osia, Peksi veikkas et stoori loppuu tohon. Saa nähdä. Musta siinä jäi liikaa aukkoja ja asioita arvailun varaan. Onkos kukaan teistä nähny kyseistä pätkää ( pätkä on vähän huono sana kun leffa kestää vajaat 2,5 tuntia, haha ) ja mitä diggasitte?
Nyt meikäläinen vääntää hampaat irvessä vielä yhden jumppasarjan ja sitten lähenkin fiilisteleen kiekkoa poikien kanssa, heissan! xoxo


Kuva: tune.fi

5 kommenttia:

 1. Kävin kans tos jossain vaiheessa kattoon ton leffan. Ite tykkäsin siitä, mut jotenki en taas tykänny :D Herätti vähä ristiriitasii tunteita. Mut nyt sit pari viikkoo sitten luin sen kirjan ja oli huomattavasti parempi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli sellanen ettei saanu oikeen kiinni et mitä mieltä oli :-) Vieläks sä hei pidät blogia?

   Poista
  2. Haha jep :D Ja siis se oli k12? vai mitä nyt olikaa.. minä 20v välillä pidin käsiä silmien edessä.......... :D Että ihan kivat ikärajat. Kyllä mää pidän :)

   Poista
  3. Itekin kelasin et mikä toi ikäraja on, kun leffa perustuu nuorten tappamiseen, menny jollain pasmat sekasin :-D Mikäs on osote, tuun kurkkiin taas!

   Poista
  4. No niimpä!:DD haha ,tervetuloa:)
   http://lifeisarollercoasterx.blogspot.com/

   Poista