sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

ANGRY BIRDS

Jotkut on varmaan jo ihan kyllästyny tähän Angry Birds-haippiin, mutta pakko sen verran vielä siitä toitottaa, että saan nää kaksataa kuvaa jakoon, heh.
Olin siis tosiaan muutama päivä sitten Angry Birds-Landin kutsuvieraiden avajaisissa ja mukana oli Peksin mutsi, Ida ja sen boyfriend. Meillä oli törkeen hauskaa ja tämmösen tilaisuudet on muutenkin aika uniikkeja, kun kaikkihan ei niihin tosiaan pääse.
Paikalla oli mm. Alexander Stubb, Euroopan huvipuistoliiton pomo, Vesterbacka tietty ja Lauri Mikkola. Kaikki juomat ilmaset, karkkia, limukkaa ja popparia oli jaossa joka suunnalla. Maailman paras ilmapallotaitelijakin oli mekkerissä, se oli ihan hassu jätkä :-D
Ruokatarjoilu oli  muistaakseni espanjalainen ja aivan fantastinen! Cupcaket hakee söpöydellään vertasia ja ilotulitusta oli hauska kattella harvinaisen valosassa.
Onnistunut ilta ja onnittelut Särkälle ja kaikille, ketä onkaan järjestelyissä ollu. Puisto on jenkkimäinen ja nasta, harmi vaan et se on suunnattu lähinnä skideille. Mut, kelatkaa kuinka makeeta, et siellä Brysselissä ne kaikki kingit pelaa jotain Angry Birdsiä tauoilla, hahhahaa. COOL!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti