lauantai 30. kesäkuuta 2012

Busy living my life

Heloou! Aargh, oon tässä tehny pientä välikuolemaa tän blogin kans, kun on niin kiire aina etten kerkee kunnolla postaileen. Mutta, I'm back on track!
Pitänee julkaista muutamia kuvatuksia systerin rippikahvituksista, harmi etten voi laittaa kauniista päivänsankarista kuvia, kun nuorimpia siskojani en täällä mainosta, heh. Mut päivä meni buenosti ja juhannusaatto loistavasti, joten mikäs sen parempaa.
Muonat oli tosi buenoja ja tykättyjä; 1,80 pitunen subi, itse tehdyt pöllöleivokset, coktail-tikut, suklaaherkut, suolakeksit sinihomejuustolla, slurps! Saatiin kommenttia, et kiva kun meidän juhlissa on aina niin erilaiset tarjoilut kun muilla ihmisillä, teillä on kaikkee karkkiakin ja näin, aww :-)
Mulla on paljon sepustettavaa, joten stay tuned! XOXO
Kelatkaa, noi reunukset on pelkkää suklaata! Ne on tehty sivelemällä silikonimuotteihin tai jotain ja sisällä on suklaamoussea, njamiiiii.Serkkupoika on näemmä pyssysankari :-D Ja alla joku vähän möksää kun sai pusun, hahahaha.Kiva kuva. Kiiltävät koivet? Mulla oli nilkkakoru ja varvaskoru ja serkkupoika vaan sano et, miks sulla on käsien korut jaloissa. Jep, ei voi ymmärtää :-)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No jep, jengi tykkäs! Ja me vaan vedettiin subia koko viikonloppu :-DD

   Poista
 2. Ihan buenot noi tarjoilut! :) osaatko sanoo tolle subille hintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii niin olikin, juhlissa pitää aina olla! Subi makso muistaakseni semmosen 140 eugenia :-)

   Poista