torstai 7. kesäkuuta 2012

It's all about SHOES

Moikka. Noniin, yhtä turhaa työkkärikäyntiä rikkaampana taas. Ja niin tyypillistä, et kun on joku meininki sovittu, joku tulee kipeeks. Yks mimmi on migreenissä ja tänään on ne avajaiset, joten yks lippu jää vissiin käyttämättä, snif. Kaikki asuu liian kaukana tai niillä on jo muuta, ryökäleeeeee.
No onneks voin purkaa turhautumistani tiskaamiseen ja muuhun siivoiluun. Kai te kuulette, et hihkun riemusta täällä :-D Lol. Eka ruokaa nassuun ja sitten naama kuosiin, hauskaa tulee oleen enivei!
Tässä uusia popoja ja ostoksia, huomenna kutsuu taas shoppinki, love it. Muiskis!Nää kaunokaiset oli Spiritissä jostain syystä alessa ja aivan mahtava löytö. Tän kesän trendi, tollanen espadrillo-tyyppinen reunakaitale, canvasta ja tekomokkaa, ei voi olla enemmän mun näköset!Rakastan kenkäbokseja ja otan ne aina kaupasta megeen, mikäli vaan mahdollista. Alla olevat sandaalit on ehkä kauneimmat ikinä, on edukseen enemmän jalassa with kynsilakka. 49 eugenia nämä ja aitoa mokkaa.

Vähän hipsterimäiset arkipopot löyty DinSkosta, kun ostettiin tolle miekkoselle juhlakengät ja toisesta parista sai miinus kymmenen euroa, jihuu. Plato ja ysäri - it's so back!
Meikän rakkaus Hennesiä kohtaan ei kyllä hiivu koskaan. Aina sieltä löytyy nättiä, edullista ja persoonallista, naminam.

2 kommenttia:

 1. Hennesiltä kyllä löytyy, melkein aina. Itsekin kävin "kynsilakkaa" ostamassa ja mukaan lähti kaksi mekkoa :D

  Terveisin, Anni @
  anninpukeutumisleikki.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhahhha jep, sieltä ei ikinä lähe tyhjin käsin! :-)

   Poista