maanantai 4. kesäkuuta 2012

PENA

Helou! Huh, on ollu kyllä kreisiä menoa koko viikonloppu. Mutta aivan mahtavaa! On jotenkin niin hyvä fiilis ja oikeen oottaa jussia, et pääsee bäkkiin Pohjanmaalle. Viihdyn normaalisti paremmin kaupungissa tottakai, mutta on ollu niin ihanaa nähdä porukoita ja kaikkia tuttuja, sukulaisia, naapureita ja muuten vaan olla erossa kaikesta manseilusta hetken.
On sanomattakin selkeetä, että kuvia on paljon, joten lajittelen ja kattelen niitä myöhemmin. Tässä kohtaa tarjoon teille kaks aivan upeeta kuvaa musta ja mun miekkosesta, suurkiitos mun ihanalle tädille Ajalle! Uutta headeriakin pitäs pläänätä..
Mut tajusin tosiaan, et mulla on pääsykokeet ylihuomenna ja arvatkaa huviksenne, oonko yhtään lukenu. No en. Joten nyt taidan tsekkailla vähän liiketalousjuttuja ja chillailla himassa tän päivän. Kiireinen viikko taas tulossa, mutta nyt oon tiiviisti linjoilla, haha. Love ya, xxTietteks, kun kaikilla julkkis-pariskunnillahan on sellanen yhteisnimi, vähän niinkun Brad Pittilla ja Angelina Joliella on Brangelina tai näin? Jep, kelattiin meille kans semmosta, toi Pena vaan ei oo niin romanttisen kuulonen, hahahaha.

4 kommenttia:

 1. Oi olette tosi suloisia. :) Meidän yhteisnimi on team AA, heh, hauskaa kun kummankin nimi alkaa aalla, niin mikäs muu siitä tuli kun alkoholistikerho :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah jep loistava nimi! :-D Mut viitsisikkö vastata miten niiden kenkien käy et tiedän? :-)

   Poista
  2. Nyt just ei oo rahaa, häät syö kaikki. :s

   Poista
  3. Asia ymmärretty, no ilmottele jos tulee parempi rahatilanne, jos en oo myyny niitä vielä :-) Onnee järkkäilyihin!

   Poista