lauantai 9. kesäkuuta 2012

Prometheus

Hehehelou! Meikä ei kyllä näköjään mitään duunia tarvii, et ois kiirusta. Eilenkään ehtiny himassa muuta kun aamupalan syyä ja sitten mentiin. Ekaks lääkäriä ja fyssaria, missä kerrottiin kuinka harvinaisen iso leikkaus tää oli ja et verenmaku suussa reenataan jatkossa. Jalka taivutettiin väkisin yheksäänkymmeneen asteeseen, ihanaa. Ei ollu niin hyvät fiilikset, mutta onneks kaikki sairaalatyypit oli mukavia.
Sen jälkeen mentiin kaupungille metsästään keldjuja mun miekkoselle ja okei, ehkä vähän mullekin, haha. Picnic toimi tankkausmestana ja shoppinkia jatkettiin plus käytiin morjestaan Mallua sen duunipaikassa. Iltapäivällä mentiin viemään Peksin porukoita Plantageniin.
Illalla haettiin Ida ja lähettiin Migin tupareihin, oli kyllä tosi hubaa! Peksi oli saanu idean et se haluu nähä Prometheuksen ja niinpä ajettiin tuhatta ja sataa Plevnalle. Kerettiin onneks yhentoista näytökseen ja siinä sitten istuttiin melki pari tuntia 3D-lasit naamalla ja katottiin alieneita. Meikän mielestä koko scifi-genre on täysin turha ja kyseenalastaa kaikkee mitä ei pitäs, mutta elokuva oli kuitenkin mukaansatempaava, koska mä en ees nukahtanu :-D Ja upeet maisemat, hyvä toteutus ja treenattu kroppa Noomi Rapacella.
Nyt syön kyllä "aamupuuroni" ja fiilistelen Suurinta Pudottajaa! Oon salee sen sarjan suurimpia faneja, lol.NAM, toi Picnicin uus kanawrappi! Vadelma-mango-smoothiekaan ei ollu hassumpi.


Kelattiin eilen ihan ikuisuus, et mitkä Vansit ostetaan tolle mun poikkikselle. Superhubaa kattoa, kun mies miettii päänsä puhki et mitkä popot on cooleimmat, haha. Päädyttiin Miltoneihin, jotka kustansi oisko ollu 85 euroa, totally fab!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti