lauantai 30. kesäkuuta 2012

Sorry for party rockin'

Meitsi diggailee rantalaiffia, arskanottoo ja uimista. Oon ollu kuitenkin melkeen aina parhailla säillä kesätöissä ja tänä vuonna aattelin vihdoin pitää lomaa, pääasiassa tän jalan takia. Noh, tänä kesänä ei oo juurikaan muuta kun satanu vettä, tuullu ja ollu ylipäätään skeida ilma. It sucks.
Heinäkuulle on luvattu snadisti parempaa säätä ja toivotaan et Pekka Pouta kumppaneineen on oikeessa. Onneks edes jussina oli kiva ilma! Aattona aurinkoista ja vielä itse juhannuspäivänä. Mentiin sillon koko porukalla Fäbodaan, merenrantabiitsille ja camping-alueelle, joka on kaunis ja suosittu alue Pietarsaaren laitamilla. 
Ite en menny uimaan, koska jalat puutu siinä merivedessä, mut chillailu oli helmee. Valokuvaamista, lehtien lueskelua, colan juontia ( jota ryökäle soikoon sotkeentu joka paikkaan! ), pallopeliä ja perus auringosta nauttimista. Helmeintä oli kun pikkusysteri pisti musaa sen luurista ja mutsi vaan alko selittään, et nyt pois se, ei täällä kukaan muukaan mitään rannalla soita. Naureskeltiin Peksin kans et kyl mekin tehtäs niin, haha. LMFAO:n biisi sai ihan uudet kirjaimellisen merkityksen, LOL.
Meikkis alkaa nyt valmistautuun iltaa varten, haetaan pitsaa ja Ida ja mennään Migille viettään leffa-iltaa, wihooo! Muiskis <3
Loistava tilannekuva mun ihanasta Martsukasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti