torstai 21. kesäkuuta 2012

Yesterday's Outfit

Goog morning sunshines! Meikä on kuolemanväsyny, mutta ihan ilosella mielellä. Tunnin, parin päästä ois tarkotus lähtä körötteleen kotikotia kohti. Ainoo vaan etten oo vielä pakannu, käyny suihkus, meikannu, syöny, mitä näitä nyt on :-D
Mutta oon tehny jo pari jumppaa - go Hanna - ja kahvipluspuurokin oottelee tossa vieressä, joten enköhän ala mutusteleen mun brekkaria, jos pääsis vaikka käyntiinkin vielä tän päivän puolella, heh.
Lajittelin eilen yöllä mun vaatteita ja nyt onkin iso pussillinen tuliaisia systereille. Nhiin, ja arvatkaa paistaako täällä tänään aurinko? No totta ryökäleessä paistaa!!!!!! Heti kun itte tarttee istua neljä tuntia autossa, tää on niin väärin. Nomutta, toivotaan hyviä säitä viikonlopuks ja kiva päästä taas landelle relaksoituun.
That said, tässä eilisiä asukuvia. Perusmeisinkiä, mutta on sekin kivaa. Ja kyllä, pystyn laittaan kymmenen kuvaa lärvistäni tähän heti aamusta, hahahaha. Muiskis!
Nää uudet Crockerin farkut osottautu mainioksi heräteostokseksi. Loistava istuvuus, nasta kasaripesu ja sopivan ohutta matskua näin kesäks plus tosi hyvät päällä. Kyseiset byysathan irtoo viidellä kybällä, suosittelen!
The Look: Paita: Stocker / toppi: Marwin / farkut: Crocker - JC / kengät: Converse /

2 kommenttia: