maanantai 2. heinäkuuta 2012

Kalevala Jewelry

YHYYYYY Italia hävis Epsanjalle ja vielä ihan törkeesti. Meikä on pikkulikasta asti kannattanu Italiaa, ainakin EM-kisoissa. No, nyt kävi näin. Kumpa vaan ite pääsis vielä joskus potkiin palloa.
Nyt tarttee esitellä teille yks mun ihana uus juttu, nimittäin Kalevala-kaulakoru. Peksi halus ilahduttaa mua yks päivä oli käyny hankkimassa sellasen, se oli oikeesti söpöä! En oo merkin mikään suurensuuri fani ja aluks aattelinkin, että onks tää nyt mun tyyliä. Nyt se on ollu pari päivää kaulassa ja ehdottomasti uus lemppari! Oonkin jo pidemmän aikaa tarvinnu uusia kaulakoruja, joten ihan loistojuttu.
Pronssi on ihanan väristä, just mua ja pitkä ketju on ehdotonta plussaa, love it. Kyllä ne miehetkin vaan välillä osaa :-) Mitäs jengi tykkää?2 kommenttia:

  1. Kalevalan korut on ihania! Ite omistan vaan yhden, jonka sain joskus alle 10-vuotiaana... eikä ihan sovi tyyliin nykyään :D Äidillä tosin on tositosi monta niitä ja ne on jotenki ajattomia :D toi sydän on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Sun tarttee lainata siltä mamaltas joskus niitä, paino sanalla lainata ;-) Mullakin oli rannekoru ennen, mut se hukku juna-asemalle kun oli vähän liian isoo kokoo :-(

      Poista