keskiviikko 12. syyskuuta 2012

CAMO

Helou! Jäi vissiin vähän toi kirjottelu maanantaina.. Ollu viime aikoina paljon kavereita ( mm. Oksari, Mallu, Migi, Ida, koulufrendit ) ja meininkejä, pari systeriä piipahti sunnuntaina plus kaikkee personal stuffia, niin ei oo pygenny panostaan. Hirveen vaikeeta tasapainotella täällä blogissa silleen et kertoo rehellisesti, muttei liikaa. Ja mulla on ollu varmaan miljoona hienoo päivän asua, mut ei mulla oo kuveja niistä, sniis.
Anyhow, tänään oli koulussa neljän tunnin atk-sessarit, bileet! Juu ei. Sitten menin moikkaileen Mallua ja kattoon sen pikkusia kisuleita, jopa tämmönen epäeläinystävällinen lämpes niille, heh. Hubaa oli ja kaikenlaista plääninkiä saatiin taas kasaan.
Piipahdin vielä moikkaamassa Idaa ja vedettiin kunnon maailmanparannukset kehiin, tästä alkaa jo tulla traditio :-D Nyt oon ihan koomasena säätäny jotain kuvaa tonne flickriin, et saan jonkun lärvin ees tänne blogin puolelle. 


Nyt tän liibalaaban jälkeen itse asiaan, eli siihen, et meikkis haluaa camo-rotsin! Pitäs vaan löytää sellanen bueno yksilö, joka ois samalla rento, täynnä yksityiskohtia ja nimenomaan syystakki. Jos joku tietää jotakin tämmösestä, niin vinkkiä kehiin. Ainoo vaan ettei mulla oo massia atm, uliuli. Mutta sellasen kaavun aattelin kyllä jostain viellä tän syssyn aikana riipasta, on meinaan himotellu jo niin kauan. Alla Fearne Cottonin tyylinäyte, kuva löytyy täältä. Puss

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti