perjantai 28. syyskuuta 2012

F-F-Fall

Heissan! Nyt niitä asukuvia, pitkästä aikaa. Ehkä vähän liian turhan perukset kuteet, mut tärkeintä et sais tän kuvameiningin skulaan. Oon ladannu nää nyt eri pleissiin kun ennen, joten thumbs up et tää onnais ja saisin mun bloggausinspiksen bäkkiin!
Eilen tosiaan nukuin puoli päivää ja kokkailin surkeella menestyksellä. Ida kävi jossain kohtaa morjestamassa ja illalla yöllä Jaakko soittelikin et missä meen. Se pääty tänne syömään ja pilasin sen riisit sellasella suolamäärällä, et meinas itku tulla. No ei ihan, mut got the point. Oli kyllä ihan superhelmee jälleen kerran, jotkut ihmiset vaan saa hyvälle tuulelle.
No se helmeys loppu ku piti jollain vajaa neljän tunnin yöunilla raahautua kouluun ja kaikenlisäks mulle sanottiin et enkun tunnit jotka aamulla skippasin, onkin peruttu vasta ens viikolta. Hyvä Hanna. Vois koittaa laittaa niitä valoja päälle pikkuhiljaa. Loppuviimeks meillä olikin vaan tunti koulua ja sit piti mennä Sokokselle tekeen jotain kaupan tuotealue-tehtävää. Siitä sitten Mallun duunipleissiin turisemaan ja kotiin nukkuun. Se nukkuminen nyt onnistu vähän niin ja näin, kun koko aika joku soitteli ja tekstas, haha. Ryökäleen puhelimet.
Illalla Jermo tuli tänne leffaileen ja sain hieronnan, jee. Nyt on hyvä fiilis. 
Huomenna kouluun, voi miksi? Haha. Puss

The Look: Toppaliivi: H&M ( Ruåtsi ) / neule ja teeppari: H&M / sortsit: Berschka ( Viro ) / saappaat: Wildflower /

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti