perjantai 21. syyskuuta 2012

L'Oréal Professionnel

Heimoi! Meitsi on vissiin tulossa kipeeks. Päätä särkee, naama ihan tukossa ja koko ajan vetämätön olo. Koitan nukkua ekstrapaljon tänä viikonloppuna, jos vaikka selviäisin ilman mitään kuolemantautia.
Nyt niitä kuvia kehiin sit eilisestä hiusmailleilusta. Casting ja suurimmat leikkaus- ja värjäysduunit tehtiin Hiusstudio Sof!assa, valmistautuminen ja näytös oli sit Scandicissa. Meitä oli viis mimmiä ja yks jätkä ja kampaajia tuli paikalle kattomaan joku kuuskytä, eli jengiä riitti.

 
 
 
 
 
 
 
 
Pitkä päivä, mutta silti antoisa ja oon tosi ilonen et osallistuin jälleen kerran. Nyt letti on ihan totally fashion ( vaikka leikkasin sitä ite eilen :---D ) ja sain uusia laadukkaita hiusmömmöjä. Oon sellanen purnukkafriikki, oon aina ihan intsinä kaikista puteleista ja ihmetuotteista. Meikkishän sai lisäks vielä ammattilaisten suoravärin, jonka isken tähän peruukkiin sitten parin viikon päästä. Eipähän pääse kuontalu haalistuun. Nhiin, kuvia itse tukasta joskus hamassa tulevaisuudessa, haha. Eivais, koitan saada niitä pikapuoliin.
Mun mielestä mun tukan stailaus oli ihan päin honkia, mut leikkaus on ihan superammattimainen. Olihan noi jotain yberpro-häiskiä, toinen asunu monta vuotta Jenkeissä jne. Kampaukset ja värit ei tuu yhtään esiin tos keltasessa hotlavalossa, mut ehkä jotain fiiliksiä uusista trendeistä. Taidokkaita värjäyksiä, tiukkoja leikkauksia, fiftaria..Mun monsteripopot sai kiitosta, wipii! 
Jee, sain säädettyä kaikki kuvat tänne. Safkat oli talon puolesta pariinkin otteeseen ja hyvät vibat jäi. Jos ette oo koskaan ollu hiusmallina niin kokeilkaa ihmeessä joskus, ei oo ees pelottavaa. Kauheen ainakaan, haha.

6 kommenttia:

 1. Niin nää uusimmat kuvat näkyy, mutta jotkut aikasemmat ei näy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tässä on joku ongelma ku en arkistoi niitä sinne flickriin mut näillä mennään atm koska tääkin on jo tarpeeks hajottavaa ^^

   Poista
  2. Miks et voi tehdä niitä sillä aikasemmalla tavalla? Nyt esim. toi kuva sun toka uusimmasta postauksesta ei näy...

   Poista
  3. Jaa mikä kuva ei näy? :-O Mulla näkyy tyyliin kaikki. Koska ei oo enää kuvatilaa eikä rahaa ostaa ku se systeemi on muuttunu :-(

   Poista
  4. No nyt ei esim. näy mitkään kuvat tästä postauksesta. Aikasemmin näky, taitaa hävitä ku muuttuu vanhemmiks. Uusimman postauksen kuvat näkyy. Etkö vois poistaa joitain vanhoja postauksia esim. vuosi sitten, joita kukaan ei kuitenkaan kato?

   Poista
  5. En todellakaan, ensinnäkin on ihmisiä ketä niit lukee plus mää. Ne on ihan huippuja juttuja! Eikä ne vaikuta siihe, niiden poistaminen siis, menetettyä tilaa ei saa takas :( Pitää kekkasta joskus jotain ku jaksan.

   Poista