torstai 25. lokakuuta 2012

ALDO

Raha ei tee onnelliseks, mut onnellisemmaks kyllä! Meitsin päivä parani heti roimasti, kun ostin Aldon 140 eugenin popot ja näin koipeni niissä, haha. Oltiin Joksun ( eksän pikkubroidi ) kanssa Oxford Streetillä kun kaikki kaupat just sulkeutu ja mua harmitti ihan järkyttävästi.
No Aldo oli auki ( kuten myös jotkut muut kenkäliikkeet, onks tää joku brittijuttu? ) ja mentiin sinne hengaileen. Siinä penkillä levätessä huomasin nää 14,5 sentin korot omaavat kenkuliinit ja päätin huvikseni kokeilla. Joksu vaan sano et "vähän toi muija katto sua ihailevasti tuolla kassalla", kun siinä jotain kekkuloin peilin eessä ja yhteisestä päätöksestä oltiin vaan et otetaan nää :-D Hahah, ihan mahtia. Mää tykkään, entäs te? Ja lupaan et nää on sata kertaa paremman näköset heti kun saan järkeviä asukuvia.Oon tässä viime aikoina morjestellu kavereita ( Mallua, Idaa, koulutyyppejä ), kertonu kaikille matkastooreja, käyny lenkillä, soittanu huoltomiehelle "et tuu pelastaan mun patterit" ja yrittäny lepuuttaa päätäni. Sitten on tietty suunniteltu viikonloppua, soiteltu puheluita as always ja tällasta. Viikonloppuna mennään taas eikä meinata, wipii. Puspus


6 kommenttia:

 1. OOooh nyt on hienot kenkuliiit!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitosta! Kai oot ees vähän kateellinen? Hahah ;-)

   Poista
  3. No ehkä vähän!! Vieläku osais itekkin kävellä tollasilla koroilla... :D

   Poista
  4. Alat vaan opetteleen kotona vaikka imuroiden, tasapaino karttuu yllättävän nopeesti :-) Ite oon kyllä jo kutosluokasta asti käyttäny korkoja niin tulee jo luonnostaan haha.

   Poista
 2. Täytyy ehkä alkaa harjotteleen joo.. :D

  VastaaPoista