sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Mirror, mirror, on the wall..

 
Miau. Julistan tän päivän nyt kotipäiväks ja aattelin möömöillä ihan yksinäni täällä ohjelmien parissa ja käydä hakeen jotain oikeen ihanan epäterveellistä ruokaa. Ollu sen verran tapahtumarikas viikonloppu, että tarttee vähän lepuuttaa aivoja ja sensellasta.
Perjantaina tosiaan mentiin poikien kans Migille hengaileen ja oli ihan järkyttävän hauskaa. Laitan siitä jotain kuvia myöhemmin, kun ne on vielä kamerassa. Ilta venähti silleen et olin varmaan joskus neljän aikaan vasta himassa ja samahan pääsi sitten toistuun eilenkin.
Oltiin vähän luokkabailandoo Groovessa ja loppuillasta alkokin oleen oikeen mukavata, jorailtiin siellä jotain ihmetecnoa ja laulettiin karaokee ihan sairaan rumasti :-D
Pitää koittaa ottaa mun popoista joku kuva teille, ne sai kehuja hihi. Joo mut tosiaan eikun yöllä Makkarin ( kaveri lähetti jonkun viestin jossa sano olevansa disaign-makkarilla ja mietin et mitä ryökälettä, kunnes muistin ettei sillä toimi ääkköset hahahahah ) kautta himaan ja nuunuileen. Nyt meitsi lähtee hakeen pitsaa, moro!
 
Sateista päivää piristää aina ihmiset, joilla ei oo vaan minkään sortin häpeän tunnetta. Ida ja Hanna Ikeassa ( ei ihme et se myyjä seuras meitä koko ajan :-D ), oh yes!

 
"Mä vaan äkkii nää skumpat tästä.."
 
 
Vähän kahvetta siitä niin plus Idalla on ihanat muotihiusket. Ombre, jos joku ei tie!
 
 
No words needed. Okei mikä mun tukkaa vaivaa?!
 
 
Tuleva alan ammattilainen, nyt harjataan hampaita!
 
 
Prinsessat ei tykkää rotankoloista.
 
 
Kerro, kerro, kuvastin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti