maanantai 31. joulukuuta 2012

I'TS RAINING MEN

Hitsiläinen - kaipailin välillä vähän menoo ja meininkiä tuolla pohjosessa ollessa ja nyt sitä sitten on! Ei meinaan kerkee ees nukkuun tai mitään. Okei, toi oli vähän huijausta koska nukuin pommiin tänäänkin mut silti. Haha.

Iltapäivällä lähin Iduliinan kanssa Ikeaan kahvitteleen ja tekeen sille jotain shoppinkeja, sit kävin elämäni ekaa kertaa ( ! ) itsepalvelupesulassa, mut onneks mun homma oli vaan laittaa niitä kolikoita siihen masiinaan, kun en halunnu pilaa mun uusia kenkiä :-D Mese tuli puhtaaks ja sit kruisailtiin takas keskustaan. Uuden vuoden pläänit on nyt hoidossa!

Kaheksan aikaan toi mun Lamppulate sitten tuli tänne sumpille ja pidettiin kivaa. Hyvänä esimerkkinä esim. tarinoiden kirjottaminen googlekääntäjään ja niiden kuunteleminen. Tää on sitä elämää ihmiset. Voi huhu. 

Sit keksittiin tehdä pieni kepponen Jaakkokullalle ja jossain vaiheessa pojat tulikin sitten tänne Pyynikille. Lähettiin Jaakon ja Paavon kanssa huristeleen, heitettiin Lantsukka toiselle kaverille ja mentiin mini-kebabille. Siis pojat meni ja meikkis katteli niiden muireita feissejä. Oli taas sellaset jutut ettei tartte paljon standupia hetkeen kattoo, hahhaa.

Tää armoton hedari ei meinaa millään hellittää ja on ihan kipee olo, mut huomen mennään taas. Elämä on laiffii jee.

Nyt vähän paljon joulukuveja kehiin ja huomenissa jos kerkeen niin "minunvuosi2012"-postausta. Hellurei ja pusipusi.Komee on joulupuu. Koristeluvastaava kuittaa!

 Kuka nyt ei vetäis vähän duckfacee joulun kunniaks?!...tai leikkis hamsteria. Farkkutrio. Insidejoukki, anteeksi nyt hirmuisesti. Ollaan myö hurmaavia!

Mami osaa paketeerata ja laittaa pöydän koreeks :-)

Mummilla ja serkuilla on törkeen makeet kämpät. Jälkimmäinen on ollu miljoonassa sisustuslehessä just fyi. Hih.Maailman söpöimmät barbikuulokkeet, jotka sain systeriltä joululahjaks. Ja joiden johdon leikkasin katki kun yritin avata tota insinööripakettia, jota ei hullukaan saa auki! Että kiitos vaan ja terveiset teille jotka teette noin idioottimaisia linnotuksia. Ei muutakun pari kyyneltä ja kaupan kautta.Blondeilla on AINA hauskempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti