torstai 13. joulukuuta 2012

This day simply sucks.

Tiistai-iltana tultiin Karkusta, Oskarin auto kuoli, käytiin hakeen showkebumieheltä kebabbia Löysälle, Jaakko heitti meidät himaan, jauhettiin shaibulia ja juotiin sumppia, Late jäi yöks ja seuraavana päivänä heräsin enkä menny kouluun.
Jossain kohtaa Löysä lähti himaan ja jätti haisevan kepattinsa tänne, hahhaa. Illalla tilanteet meni vähän paljon reisille, jonka takia menin kouluun tänään taas alle neljän tunnin unilla. Kaikeks iloks maikka sai jonkun hillittömän kohtauksen ja haukku mun kaverit ja mut idiooteiks, tosin hieman eri sanoja käyttäen.
Tunniks juomaan kahvia Kukkiksen kans Pubnikkiin kun joululaulut ei oikeen siinä sytyttäny ja sitten vielä pariks tunniks kuunteleen meiän maailmanomistaja-maikkaa. No, se nyt sentään on ihan viihdyttävä ja jopa tietää jostain jotain.
Toi sää on aivan hanurista ja sammuin kun saunalyhty tähän sängylle kun tulin kotio. En saa varmaan lainata kirjastostakaan enää mitään, kun alkaa oleen niin paljon myöhästymissakkoa. Rahat on finitos ja tiskivuori senkun kasvaa. Okei, tää lista ois loputon.

Tämän tekstin opetus on se, että tahdon virallisesti talviunille. HUH, kun helpotti kun sai vähän valittaa. Paino sanalla vähän. Aivan fantastista torstaita kuomaset. Smell the irony.


Mulla on näköjään jykevämpi leuka kun itse Mr.Travoltalla. KIVA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti