lauantai 26. tammikuuta 2013

..and I am a material girl

Noniin, nyt vihdoin niitä aleshoppinkeja kehiin. Johan tässä on jaagailtu senkin asian suhteen. Osa Kokkolasta, osa Tampereelta, lahjakortilla tai ilman. Kengät on jo joutunu kovaan käyttöön, rotsista puhumattakaan. Ihan loisto-ostoksia toisin sanoen!
Tänään ei oikeen napostellu toi lauantai-koulupäivä ( terveisiä vaan niille tyyliin kahdelle oppilaalle jotka meiän luokalta oli siel syömäs haha ), joten join aamusumppini rauhassa katellen ELcrewin talkshowta.
Sitten pitikin jo rientää kaupungille kahvitteleen kesän vakkaripleissiin Kaffilaan. Rane ja yks toinen Jaakko tuli morjestaan ja rupateltiin siinä hyvä tovi. Oli superhubaa nähä poikia!
Nyt oon tässä siivoillu ja viiden aikaan lakeuksien kingi Jokke pamahtaa tänne. Eikun notta nisua pöytähän, heh. 
Viikonloppuja kaikille, puspus


Vähän väriä tähän tympeeseen talveen. Kasarineule Hennes, tuubikauluri Lindex ja superpop kuviokotelo kans H&M.


Biancon nahkaset nilkkurit 40 eugenia. Ovh tosiaan satanelkyt. Käytännössä ilmaset!


Oon tarvinnu street-tossuja jo kauan mun ryönäpäiviä varten ja passelit löyty Espritiltä. Toi väri on ihan huikee ja karvavuori lämmittää kivasti. Conssit kun on snadisti viileet tälleen parinkympin pakkasilla..


Neonvärisiä rannekoruja on mahdoton vastustaa ja earcuffeja haippasin jo ennen kun ne oli Suomessakin trendikkäitä. Kaikki Ginasta parilla kolikolla.


Rotsi neulehihoilla Lindex ja pörröhuivi GT. Ehdoton luottokombo.

8 kommenttia:

 1. Hei missä toi Kaffila on? Oon ehtinyt jo vieroittuun Tampereesta... Onks se joku uus paikka? :)

  -Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kun mennään keskustorin Juveneksen ja Mäkin välistä katua :-) Siinä tais olla Wayne's Coffee ennen, soittaaks kelloja? :-D

   Poista
 2. Aaaa joo siinä kulmassa! Täytyypä käydä joskus :)

  -Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän suolaset hinnat mut hyvä asiakaspalvelu ja makee sisustus! Käy ihmeessä :-) Sulla ei varmaan oo blogia kun kommentoit anona?

   Poista
 3. Jep! :) No ei oo joo. Oon mä ehkä sen kolme vuotta halunnu sellasen tehdä, mutta pitäis varmaan opetella kunnolla tekeen blogi ja valokuvaustaitokaan ei olis pahitteeks. Mutta ehkä unelma vielä joskus toteutuu!! :)

  -Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerkeehän sitä! Mut googlekin varmaan kertoo oleellisimmat jos on jotain, ainakin luulisin niin :-) Mut liity ihmeessä mun lukijaks kuitenkin, olis superkivaa!

   Poista
 4. Aa joo enpä oo ees tajunnut, toki liityn! :)

  -Anni

  VastaaPoista