perjantai 1. maaliskuuta 2013

Lookin' for some hot stuff baby this evenin'

LALLALALALLAAAA KELLÄ ONKIN TOIMIVA NETTI?!!!?!! 
Jeejee Jermo ( vähän niinkun Jerry Cotton ), murppa korjas tän skeidamasiinan kertaalleen. Sanoinko jo jee? Hiphei nyt oon niinkun normaalit ihmiset ja aion yrittää parhaani mukaan pysyä linjoilla :-) Ainakin on kauheesti asiaa.
Tänään kasari elää ja mennään leffaan kattoon 'vuonna 85' Jaakkulin kans. Toivottavasti se on yhtä hyvä kun teatterissa oli! Tarttee mennä ettiin jotain kledjuja kun lupasin sille et häpäsen sen mun luukilla. Jos näytän liian kasarilta, se aikoo kuulema leikkiä mun henkilökohtasta avustajaa... Miehet haha. 
Puss 

6 kommenttia:

 1. Oliko hyvä leffa? Pitäis mennä kattoon, mutta se on aivan pakko nähdä Tampereella, ei se muuten miltään tunnu :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nohei meillä kävi ihan surkee munkki, paikkoja oli illalla joku viis jälellä niin ei sit menty :-/ hiukan harmitti mut varmaan ens viikolla uusiks! joo mansessa se on nähtävä, mestoilla :-D

   Poista
 2. No hitsi. Ne iltanäytökset on joskus aika täynnä. Jep manserokkia, manserokkia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kun toihan oli tollasena musikaaliteatterinäytelmänä suomen suosituin koskaan, niin nyt kaikki ketä ei pygenny sillon meneen kattoon tai ei ollu fygee ni käy tsekkaan sen elävissä kuvissa :-D plus tää hiihtoloma!

   Poista
 3. Se teatteri oli kyllä magee, eli voi toi leffa olla vähän edellisen toistoa. Mutta se vaan kuuluu sellasiin leffoihin, mitkä täytyy nähä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. asiaa! rokki, kasari ja manse, ei pysty meneen hirveesti mettään :-D

   Poista