torstai 4. huhtikuuta 2013

I know somethin' about love, you've gotta want it bad.

Huomenna ei tartte paljon pomppia, oli meinaan sellanen jalkareeni tänään et huh. Jos teitä joitakin kiinnostaa mun reenailut niin laittakaas kommenttia niin voin kertoo enemmän, en vaan jaksa lätistä täällä liikaa mistään punttailusta kun tuntuu et jokatoisen mimmin blogi koostuu nykyjään jostain ryökäleen maksimisykkeistä ja salihanskoista :--D

 Itehän oon reenannu vuosikaudet tavalla tai toisella, nykyjään punttaan kolmesti viikkoon plus lenkkeilyt. Tuloksia on tullu oikeen mukavasti sen jalkaleikkaustauon jälkeen ja kuvia tulossa varmaan tossa viikonlopun jälkeen jos hyvin käy.

Illalla käytiin Jaakon kanssa Tillikassa syömässä sitä kuuluisaa pyttäriä ja juteltiin sporttijuttuja ( <- painonnostaja ) ja kaikkee muuta maan ja taivaan väliltä. Safka ja musa miellytti ja oli ihan tosi kivaa.

Tuominen soitteli tossa illemmalla ja huomenna on taas täys härdelli. Ainiin ja värjäsin kulmat tänään. Tärkee tieto haha. Tänään oli hyvä päivä. Mitäs mun pullanmuruille kuuluu?
6 kommenttia:

 1. Kyllä mua ainakin kiinnostaa treenailut joten lisää niitä vaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oikeesti voi jee! määpäs sit kirjottelen jatkossa vaikka niistä vähän enemmän :-) heii bloggaaksä muuten viellä?

   Poista
  2. Jess hyvä:) Emmää enää oikeen, on vähän toi kiinnostus lopahtanut.. :D

   Poista
  3. superia silti et luet mun blogia viellä! :-)

   Poista
  4. :) Tuppaa vaan aina unohtuun tää kommentoiminen ku aina on mukamas niin kiire että nopeesti pitää vaan blogit lukasta läpi.. :D

   Poista
  5. ei passaa unohtaa semmosia ;---)

   Poista