keskiviikko 1. toukokuuta 2013

When you get up in the morning and you see that crazy sun, keep me in your heart for awhile

Oikeesti enään ei voi sanoo huomenta - mutta sanompa silti. GOOD MORNING SUNSHINES! Jee tänään on vapaapäivä, jee tänään paistaa aurinko ja jee eilen oli kivaa.

Päädyttiin puolen yön aikaan sitten Semaan Iiron, Matin ja Santerin kanssa. Hiki virtas tanssilattialla, vaikka mesta ei muuten oikeen ookaan mun tyylinen. Jalkoja särki eilen niin paljon, etten meinannu ees ballerinoilla pystyä käveleen himaan. Onneks Jaakko tuli pelastaan mut ja sain kyydin kotiin, haha.

Tein eilen tosiaan jalka- ja keskivartaloreenin ennen iltaa, joten tänään kävely tuntuu..krhm. Niin no sä tunnet sun jalat. Sanotaanko näin. Jalkapohjat on edelleen ihan arat, joten taidan skipata lenkkeilyn ja syödä mielummin jätskiä. Punttireeni ja koko yön kestävä sheikkaaminen 15 sentin koroilla on ihan kamikazekombinaatio :-D

Tässä kuitenkin supernaisen aamupala! Maustamatonta jugurttirahkaa, kauraryyniä, ( sokeroimatonta ) mehukeittoo ja raejuustoa. Ja no sumppia tiätty. Mites jengin vappendaali, ollaanko ihan hengissä selvitty?

Tästä tulee hyvä päivä. Vielä kerran jee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti