keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

ugly ducklings

Tää on ollu ihan huikee päivä. Ihan tervetullutta vastapainoa eiliselle, heh. Oon tosin nukkunu aamuseittemästä päiväyhteentoista, neljä ilosta tuntia. Voi itku ja kaikki sen sukulaiset.

No sain silti ihan kreisin siivouksen tehtyä ja sitten päivän teemaan. Juteltiin lärvärissä joskus mun vanhan ala-astekaverin kanssa ja se sano tulevansa Tampereelle, joten puhuttiin et nähdään. Kelatkaa ettei olla nähty kymmeneen vuoteen ja sit Reetta vaan tulee tänne. Ja hitsi sitä puheen määrää :-D 

Käytiin Miamissa pastalla, meitsi fiilisteli keliä ihan satasella ja sitten lähettiin Pynsälle rundaan. Kuvailtiin, muisteltiin menneitä, suunniteltiin luokkakokousta ja jossain kohtaa Paavo joinas. En vaan tajua miten voi synkata noin hyvin yhteen tollasen ajan jälkeen, ihan tajutonta. 

Teki vähän kipeetä kyllä muistella lapsuutta ja kaikkia siihen liittyviä juttuja, mutta luulen et tää on kuitenkin yks parhaimmista tavoista käsitellä tapahtuneita. Ihanien ihmisten kanssa. 

Nyt yöllä mua on pitäny valveilla yöpunde ( joka kulki törkeen hyvin ), kreisit fabosetit ja hiphei Sakke lupautu mun salikaveriks. Wihoo tänään oon onnellinen tyttö.Päivän aamupala oli niin jonnemaisen jäätävä et se oli pakko ikuistaa vuoden 2009 ruottinkielisen Guinessin ennätysten kirjan päällä. Jep.Joku roti tähän tasoon ja saatiinhan sitä. Nomnomnom.

Naureskeltiin kun kelattiin et me oltiin niitä kummajaisia ala-asteella keitä syrjittiin ja kiusattiin, mutta lälläslää ollaan tänään upeita ja vahvoja kun mitkäkin!

Paavo-setä duunarikledjuissa :-)


Pilasin suurimman osan kuvista näyttämällä tältä.. Riemuidiootti, no pokerface ja mitä näitä nyt on.Reetta, oot koska tahansa tervetullu taas Manseen, oot ihana 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti