keskiviikko 7. elokuuta 2013

FEELS GOOD TO BE HOME MAN

Hjeellou. Jee kotona mun omassa penthousessa. Ainoo et pitäs muuttaa alle kuukauden päästä ja ois kiva asua jossain muualla kun katuojassa heh. Saas nährä, kuten vanha kansa sanoo.

Luin Jenna Jamesonin omaelämänkerran ja huh oli törkeen hyvä kirja. En nyt oo mitenkään ylimaallisen innoissani mistään pornotähteydestä, mutta se kuvaus siitä miten lapsuuden traumat vaikuttaa koko sun loppuelämään oli koskettavaa. Oikeen pelottavaa et pysty samastuun niin moniin juttuihin. Kun elää lapsuutensa rikkinäisessä perheessä ettii lopun elämää sitä hyväksyntää ja rakkautta. 

En nyt ala mitenkään tarkemmin tässä kohtaa sepustamaan, mutta tulipahan mieleen. Luin kuussataa sivua niin nopeeta etten muista koska viimeks haha.

Nyt pitäs fiksailla kaikkia juttuja. Onneks loppuviikoks on kivoja häppeninkejä. Pohjanmaan reissu päätty kurasesti. Meen keittään pannullisen sumppia. Mitä mun kameleille kuuluu? :-)

2 kommenttia:

  1. Heh... mä just tossa alle viikko sitten katoin Jamesonista ohjelmaa ja mietiskelin, että olis varmaan mielenkiintoista lukea se sen kirja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha eikä! käyn palauttaan tän versioni metsoon niin voit lainaa sen sit sieltä :-D

      Poista