sunnuntai 11. elokuuta 2013

Q & A

Heimoi. Nyt ois sitten infoo tarjolla haha. Sorit että kesti niin kauan. Yritin jaotella kysymykset semifiksusti, ettei lukeminen oo ihan tappoa. Tän postauksen tekeminen kesti KAUAN. Kiitos kaikille kymysyksistä, tää oli hubaa. Hope you like it! 


Safka

- Kuinka usein juot ja kuinka paljon vai juotko ollenkaan?

Meitsi ei kännää, vedä perseitä, ryyppää, dokaa - mitä sanaa nyt ikinä halutaan käyttää. Koskaan. Juon kyllä, mutta mulla on hyvä kontrolli asian suhteen. Ihmiset usein ihmettelee miten onnistun pitään sen haha. Ja meitsillä on hyvä viinapää siihen nähden, ettei niitä lärvejä tosiaan tuu vedettyä. Mieluiten juon viinapohjasia juomia ( esim. kossukolaa ), mutta yleensä meen siiderillä kun sitä voi litkiä rauhassa. Kaikki menee paitsi bisse.
Juon joskus terassilla ja tietty baarissa, ehkä kerran kuussa keskimäärin?

-Kuinka terveellisesti syöt?

Riippuu mitä tällä meinataan. Mulla on aika hyvä ravinnontuntemus, eli tiedän miten ja mitä pitäs syödä. Itellä on ongelmia pitää ruokailu säännöllisenä, ettei siirtäs sitä nälkäänsä. Yritän pitää raamit terveellisinä, eli aamusin puuroa/rahkaa/viiliä, päivällä salaattia tai lämmintä ruokaa ( jos vaan suinkin saan aikaseks ), välipalana baanaania/rahkaa/mehukeittoo, iltasin syön kyllä mitä sattuu :-D-Herkutteletko paljon tai käytkö usein ulkona syömässä?

Varmaan enemmän kun moni luulis haha. Paheita on kofeiinipitoset juomat ja suklaakakkua voin syödä vaikka heti. Toinen kysymys riippuu varmaan taas vertailukohteesta. Kahvilla käyn paljon ulkona, syömässäkin säännöllisesti.

-Noudatatko jotain tiettyä ruokavaliota?

En onneksi. Nuorempana olin orjallinen laihuuden suhteen ( oli kaikenmoista vauvanruokadieettiä yms ), mutta tälleen vanhemmiten oon oppinu et tasan tarkkaan kaikki dieetit on huono ratkasu. Tiedän, että osa pyörittelee silmiään siellä ruudun toisella puolella, mutta loppupeleissä asia on näin. Tietty jossain skarppausvaiheessa tarvitaan ruokavalioo ja jos on huippu-urheilija, mutta normaali elämässä sellasia ei pitäs musta käyttää. Liialliset rajat luo niitä sortumisia ja ylilyöntejä. Kaikkea kohtuudella - toimivin klisee koskaan.

Manse

-Mitä pidät Tampereesta?


Suomen paras kaupunki!

-Kuinka kauan olet asunut Tampereella?

Parisen vuotta.


-Miltä tuntui muuttaa omaan kotiin?

Ei ollu mikään vaikee juttu meitsille, koska oon jo 16-vuotiaana muuttanu sisäoppilaitokseen. Tykkään asua yksin, pitää järjestystä ja sisustaa oman mielen mukaan :-)

-Voisitko kuvitella asuvasi taas maalla nyt, kun olet kuitenkin tottunut kaupunkielämään?

En. Oon aina ollu kaupunkilaistyttö. Rakastan kaupungin melua, meisinkiä ja valoja.

-Miten olet sopeutunut uuteen kaupunkiin pohjanmaalta muuttamisen jälkeen? :)

Loistavasti. Pohjanmaallakin asuin oikeestaan vajaa vuoden vaan :-) Jos mun tänhetkisestä kotikodista puhutaan.

Punde

-Millanen reeni ohjelma?

Se on mun päässä :-D Hahha. Eli ei oo mitään paperille rustattua versiota. Mun reeni koostuu pääosin vapailla painoilla tehdyistä klassisista liikkeistä ja sitten tietty kaikkee muuta matkan varrella hyväks havaittua. Kenenkään toisen reeniohjelmaa ei pidä kopioida, koska kaikille toimii eri jutut. Voin laittaa sellasen suuntaa-antavan sepustuksen erillisessä reenipostauksessa ( on jo tekeillä ), koska jos alan rustaan sitä tänne, menee ikä ja terveys :-D


-Missä käyt salilla?

Oon käyny mun entisen duunipaikan ( Dynamo Business Park ) henksusalilla ja sitä ennen reenasin SteelBodylla ja sinne myös palailen tässä kohtapuoliin. 


-Kuin usein käyt salilla? 

Kolmisen kertaa viikkoon on se tavote.

-Mitkä sun päämäärät on reenin suhteen?

Pysyy tikissä ja näyttää hyvältä! :-D Mitä sitä kierteleen. Mikään ei näytä niin buenolta kun treenattu kroppa. Ja koska oon aikas kunnianhimonen, haluan myös kehittää voimaa ja tuloksia jne. Kestävyysharjotteluun käytän lenkkeilyä ja kaikkea muuta pelailua. Mulle urheilu on aina ollu osa elämää ja olemista, eli en tee tätä tosiaan missään jeejeefitness-huumassa, vaan diggaan urheilua monipuolisesti. -Pituus ja paino?

Pituus on 166 cm. Vaakaa en omista, mutta se on jotain 58 kilon kieppeillä.

-Kuinka nopeasti alkoi näkyä tuloksia treenauksen (lähinnä salitreeni) aloittamisesta?

Öhöm vähän vaikee sanoa, koska mä oon reenannu enemmän tai vähemmän jo vuosikausia salilla. Tuli vaan polvileikkauksien takia aikamoinen tauko siihen hommaan. Mut nyt tänä vuonna alottelin tosissaan reenailun tossa tammikuun ehkä puolessa välissä ( en muista oikeen ) ja parissa kuukaudessa alko näkyyn edistyminen ihan kunnolla.
-Strategiset mitat?

Voi apua :-D Otin äsken jollain paperisella Diabeetesliiton mittanauhalla nää, haha. Suurinpiirtein tämmöstä: 83 - 68 - 88.
Arvot


-Mikä on suhteesi alkoholiin? 

Ei humalahakusta juomista.

-Käytkö usein kirkossa? 

Sunnuntaisin :-)-Etkö olekin uskossa, millä tavalla se näkyy elämässäsi?

Kyllä olen! Joka päivähän se näkyy valinnoissa ja olemisessa, ainakin toivon mukaan. Mutta siis arvoissa kaikista eniten, jos nyt ulkopuolisen silmin mietitään.

Muoti ja kledjut


-Ootko pienestä asti ollut kiinnostunut muodista? :) Vai miten tää innostus alkoi?

Aikalailla. Oon aina piirelly kauniita ihmisiä, malleja, vaatteita paperinukeille ja myöhemmin aloin ompeleen kledjuja nukeille ja barbeille. Skidinä mulla ei ollu mahollisuutta toteuttaa itteeni, joten nyt kun on teen sitä entistä suuremmalla mielenkiinnolla.

-Kuinka usein käyt shoppaamassa?

Hui mikä kysymys, alkaa melkeen omatunto kolkuttaan :-D Eivais, rahatilanteesta riippuen, heh. Mutta mää oon aikalailla sellanen heräteostoksia harrastava ihminen, että ostelen aina kun nään jotain mukavaa, sen sijaan et keskittäisin kerrat esimerkiksi neljään vuodessa. Mutta en kyllä varmaan kuukauttakaan pysty oleen sillain, etten mitään ostais.-Mietitkö paljon vaatteiden ja asusteiden hintoja vai ostatko tuotteen hinnasta huolimatta, jos se säväyttää?

Harrastan ehdottomasti aleita. En tykkää niinkään massa- ja kausijutuista, joten alet on oikee paikka löytää spessuja juttuja, mitä "tavikset" ei oo halunnu tai hiffannu. Ja opiskelijana rahavirrat on aika kaposia haha. Mutta välillä pakkosaada-tilanteet muuttu tunteista tekoihin ja se on menoa se, oivoi. Olipas taas selkee vastaus :-D


Ihmissuhteet

-Oletko seurustellut monta kertaa ja kuinka vakavasti?

Kaks kertaa. En oo seurustelijatyyppiä. Jos haluan uuden asusteen ostan käsilaukun enkä ota jotain random jantteria siihen heiluun :-)

-Seurusteletko?

It's complicated terveisin facebook. 


-Montaks sisarusta sulla on?

Viis pikkusiskoa. Akkavalta!

Duuni

-Oletko nyt missään töissä?

Een olee. Enään. Koulu alkaa maanantaina.


-Mitä duunia haluisit tehdä tulevaisuudessa?

Stylistin ammatti on houkutellu jo vuosikaudet. Mutta Suomessa se ei onnistu eikä meitsillä oo fygee ulkomaisiin kouluihin, joten jää nähtäväks. Jotain myynnillistä, tuloksellista tai muotiin liittyvää varmasti kuitenkin.


Mielipidettä ja tykkäämisiä

-Mitä ajattelet ihmisistä jotka ei yhtään välitä muodista ja ulkonäöstä?

Otollista maaperää mun tyylivinkeille ;-) No siis mitä tähän voi vastata? Ei niistä varmaan ajatella mitenkään erilailla kuin muotitietosista. Kaikilla on omat juttunsa ja hyvä niin. En oo millään lailla ulkonäkökeskeinen ihminen, eli rehellinen vastaus ois varmaan että mulle ihan sama haha.

-Lempiväri? 

Vaaleenpunanen on aina kiva.

-Ketä ihailet?

Gwen Stefani on tajuttoman makee ja iskee etenkin tyylillisesti. Ja ne vatsalihakset! Emma Stone on kans mimmi, joka näyttää aina hyvältä ja jolla on silmää tyylille. White Lionin Mike Tramp on kans helmi.

-Tykkäätkö kokata?

Leipomiseen ei riitä mun hermot, ruuanlaitto on inspiksen tullessa tosi jees. Mutta liian harvoin tulee harrastettua.

-Minkälaisia blogeja luet itse?


Muoti- ja lifestyle-blogeja pääosin. Suosikit löytyy Ruottista.


-Mitä sarjoja seuraat tv:stä?

Meikällä ei oo telkkua, mutta nettiteeveestä tulee kateltua tai kirjastosta lainailtua/bokseja osteltua. Elikkäs perus Sinkkis, Salikset, Sons of Anarchy, Nip/Tuck. Ennen fanitin hulluna Suurinta Pudottajaa ja Lemmen Viemää oli kans kova sana. Nykyään en kerkee katteleen oikeen mitään teeveejuttuja, vaan fiilistelen mielummin vaikka Miami Vicee. Poliisisarjoja kattelen ylivoimasesti eniten.

-Millaista musiikkia kuuntelet?

Kasarirokkia ja musiikkia ylipäänsä, muuta rokkia ja sitten kaikkia satunnaisia kipaleita mitkä kolahtaa kun kuulen. Poppia varsinkin urheillessa ja tietty tanssiessa. Todella monipuolisesti kunhan ihminen osaa laulaa tai lyriikoissa on jotain mikä iskee.

Pari esimerkkiä lempparibiiseistä: Foreigner - Women / Tuomas Kauhanen feat. Väinöväinö - Enkeli / White Lion - Radar Love / 360 - Boys like you / Joan Jett - I hate myself for loving you / Kenny Chesney - She thinks my tractor's sexy ( haha tää oli pakko laittaa! ) / Jefferson Starship - Nothing's gonna stop us now /Randomia

-Mun on pitäny kysyä sulta jo aiemminkin, että miten sä päädyit Karkkuun kouluun?

Perhejuttujen takia oli päästävä pois kotoa ja en viihtyny Hämeenlinnassa. Koulu oli sisäoppilaitos joten siellä asuttiin viikot, oppimäärä oli aikuiskoulutuksen ja koulu evankelinen opisto.

-Kannatko kameraa mukana lähes joka paikassa, jossa käyt?

Pokkariaikoina varmaan aikalailla joo. Tota järkkäriä ei millään jaksa aina raahata, mutta pyrin mahollisimman paljon pitään mukana. Kyllä mulle aina naureskellaan, et taasko sä kuvaat sitä safkaas.
Puhelimessa mulla on itseasiassa vaikka mitä matskua jota vois jakaa tänne, kunhan saisin ladattua ne jotenkin koneelle. Lisäksi multa kysellään instaa sun muita tumblr-juttuja ja valitettavasti en oo vielä missään tällasissa. Fabo-sivu löytyy, peukuttaan pääsee tästä! Instaa ei saa Nokialle ja en oo mikään tekniikan ihmelapsi. Mut jos on hyviä vinkkejä missä pitäs näkyä tai kuulua niin ei muutakun vapaata sanaa tonne kommenttiboksiin. Meitsi kiittää ja kuittaa. Jopas oli stooria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti