lauantai 3. elokuuta 2013

so la da di da di we like to party

Wihoo! Hauskin ilta miesmuistiin. Olin niin pahalla ja äkäsellä tuulella vielä päivällä, mutta ilta päätty kaikesta huolimatta huikeesti. Päivän ohjelmassa ollu piknikkiä poikien ja Idan kanssa ja illalla lähettiin mun partner in crimen kanssa radalle. JEEEE. 

Nauran kun kirjotan tätä, koska tää ilta oli niin pimee. Haha. Mentiin Tivoliin ( mä en oo käyny siellä ikinä ja Ida joskus muutama vuos sitten ) ihan läpällä. Tiedettiin kyllä että se on sellanen teinejen paikka, mutta aateltiin et ollaan niin vanhoja et voidaan ihan huumorilla mennä sinne. No pokethan oli ihan innoissaan, et mitäs porukkaa tänne tulee :-D Kun päästiin sitten sisään meidän naamat venähti. Meininki oli kun limudiskossa. Neljätoistavuotiaan näkösiä tyttöjä ja meitä kaks päätä lyhyempiä jätkiä, jotka istu riveissä tavallisissa koulukledjuissa ja näpytteli jotain aifounejaan. Ei morjes. Kaikki katto meitä kun oltais jostain Marsista. Milf ja Puuma liikenteessä, if u know what I mean. Ei me nyt ihan niiiin vanhoja kuitenkaan olla.


No päätettiin ottaa puolhintaset juomat ja hatkat sit samointein. Tottakai ne nuttukytät siinä ovella ( ne kaljut jostain syystä tykkää musta, se on aina ollu niin :-D ) pysäyttää meidät ettei päästä ulos ja alkaa kyseleen et miks ollaan jo lähdössä. Oltiin vaan ettei kestetä näitä lapsia ja lähetään muualle ja ne vaan toivotteli meille suruissaan illanjatkoja. Parasta oli, et ulkopuolella oli hirvee jono niitä lapsukaisia, jotka katto meitä suu auki kun ne portsarit oli meille ihan muikeina. Meiningillä onks noi jotain julkkiksia. Mentiin Idan kanssa nurkan taakse ja revettiin nauruun.

Kipiteltiin meidän koroilla sitten Bricksiin. Ja sitten mentiin ja omistettiin tanssilattia. Tää kuulostaa nyt niin ylimieliseltä, mutta totta joka sana. Johtuu ehkä siitä, että ollaan aika rohkeita verrattuna perussuomalaisiin janttereihin jotka just uskaltaa keikuttaa vähän lannetta tai sitten vaihtoehtosesti ei heiluta siellä ympärikännissä ja tönitä kaikkia. Ollaan muutenkin ihan näyttävä pari kun lähetään johkin raidaan haha. Tanssittiin kun viimestä päivää ja mun toivebiisi soitettiin. Meille ois riittäny niin paljon seuraa kun ikinä haluttiin, ihan Dubaissa asuvista liikemiehistä lähtien, mutta kiiteltiin kohteliaasti ei kaikille. Oli vaan jotenkin niin hämärää tuntee ne kaikkien ihmisten katseet sen tanssilattian ympärillä. Tavallaan se oli häiritsevää, mut sit päätettiin et otetaan ilo irti kun kerran tultiin.


Jossain kohtaa oli ihan järkyttävän kuuma sen sheikkaamisen jälkeen ja oli pakko mennä "tuulettumaan" vessaan. Mulla valu hiki rinnuksia pitkin ja Ida vaan nauro mulle et " toihan sopii sun stailiin, tulin täs just autokorjaamolta ja oli vähän kuuma". Hahhahahahha että nauroin. Ollaan aina oltu ihan vastakkaiset tyylissä Idan kanssa. Ida on sellanen tyylikkään maailmannaisen näkönen ja mä oon se kreisi rokkityttö. 

Kahen aikaan Idan piti lähtä kotiin, mutta ei ees surettanu, koska oli ollu niin hauskaa. Ei olla oltu yhdessä viihteellä aikoihin. Mä lähin Mäkkäriin ja sit mun eksä heitti mut kotiin. Jep, sorruin näkeen sitä. Sen pituinen se.

4 kommenttia:

 1. Tuota exääkö kenen kanssa juuri erosit vai jotain toista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mikä kysymys tää on olevinaan? :-D

   Poista
  2. mielenkiinnolla vain kyselen.. kun ihmettelin jos se on juuri edellinen exäsi niin eikö teillä muutenkin ollut onoff-suhde :D edellisistä postauksista päätellen..

   Poista
  3. oukei..joo olihan se jaakko :-) se heittää mut yleensä bailuiltojen jälkeen himaan kun menee sopivasti siinä duunin kyljessä.

   Poista