keskiviikko 25. syyskuuta 2013

seesaw swingin' with the boys in the school and your feet flyin' up in the air
the look: west: diy - benetton / hoodie: zoey m. / shirt: h&m / jeans: crocker mod pow 2nd skin / heels: bianco ( london ) / bag: esprit / fuzzy tail-thing: seppälä /

Kukkuu. Menin ja sammuin eilen sitten joskus seittemän pintaan ja heräsin yöllä puol neljän aikaan syömään kukkakaalisosetta, haha. Unihiekkaa vissiin riitti, kun olin sammunu vielä senkin jälkeen ja nunutellu mukavasti koulunalunkin ohi. Eikun kuteet niskaan ja kohti budjetointia, ihanaa touhua tällasessa maailmanlopun hedarissa ja olossa. En suostu tuleen kipeeks nyt!

Seliseli, mutta tän takia en siis julkassu eilen näitä asukuveja, vaikka puhuinkin tekeväni niin. Antakaa armoa laadulle, ilta oli jo pitkällä kun päästiin näitä räpsimään, joten oli tullu aikas pimee. 

Mikä tää salatalvi muuten on mikä nyt on tullu tässä parin viime päivän aikana? Hyvä kun voi ees pihalla kävellä ilman et peruukki lähtee lentoon ja tarttee sitten tulle viideks tunniks höyryävään kylpyyn että tokenee tosta kelistä. Voivoi. 

Huikatkaapas jotain morjensteluja tai vaikka kommentteja asusta tonne boksin puolelle, niin tiedän ettette oo talviunilla :-)

6 kommenttia:

 1. Kiva, kun sulta on tullu taas postauksia :) Tuli tossa mieleen, että sellaset napit postauksien loppuun saattais olla kätevät - kaikki ei aina jaksa kommentoida, ja nappien avulla tietäisit paremmin, et kuinka moni on lukenu postauksen. Nehän vois siis olla tyyliin jotkut "luin", "tykkäsin" tai "lisää tätä" ym. :) Onhan niissäkin tietty se, et kaikki ei välttämättä niitäkän paina, mutta ehkä kuitenkin helpompi vaihtoehto kuin kommentoiminen joillekin :D

  VastaaPoista
 2. jee, niin mustakin! :-) ihan hyvä idea muuten, ainoo etten oo kovin tietokoneneropatti et osaisin väsätä tänne sellasia haha. ja siis tiedän kyllä että jengi lukee, kun nään ne mun tilastoista - on vaan kiva kun ihmiset rustailee tänne ja saa itekin vähän tietää millasia lukijoita on! eikai toi kommentointivaihe kauheen vaikee oo mulla, vai onko?

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi sulla! :) Hyvä tyyli ja mielenkiintosta luettavaa. Tsemppiä! Terv. Maria

  VastaaPoista
 4. Hienoo että oot elossa siellä! :) Täällä länsi-rannikolla ainakin on niin saat*nan kylmä, että pitää pistää kohta toppatakki päälle :/ Ei talvea vielä.. :(

  VastaaPoista
 5. maria - kiitos näteistä sanoja, puss! anni - kyllä, elämää pitää vaan potkia vähän takas välillä :-) joo ihan tajutonta, toi talvi tuli niin puun takaa. pitää keretä käyttää kaikkia syystakkeja ennen niitä talven toppareleitä haha.

  VastaaPoista
 6. sanoista* pitää vissiin ostaa aapinen.

  VastaaPoista