torstai 26. syyskuuta 2013

welcome to my place

Kämppä ei oo mitenkään lopullisessa kunnossaan vielä, mutta tän näköstä täällä oli tupareissa ja ihan tälläkin hetkellä. Koitin ottaa räpsyjä vähän joka suunnasta, niin saa jonkinsorttista kokonaiskuvaa. 
Meitsi on ainakin fiilistelly lisääntynyttä tilaa ja puurtamisen lopputulosta. Kertokaa ihmeessä mitä te funtsitte. Eiks oo ihan makee luukku Herwoodiks? ;-)

Ja eikun kierrokselle. Jep, huikee kolmekuuskytä ympäri heh. Pyörryttää.
Värejä oli vähän vaikee välillä saada kohalleen yhyy. Ei oo toi valastus vielä ihan huippuluokkaa kaikkialla puhumattakaan loisteputlivaloista. Valmistautukaa tässä kohtaa shokkihoitoon..


Kuvaajaakin on vissiin alkanu vähän keinuttaa hehhe.

Mun maalaamaa taulua luultiin ihan "oikeaksi" tupareissa, haha ihana :-D
Sohva on hommattu ilmaseks tori.fin kautta, joten siitä johtuu tuo väritys, joka ei nyt ehkä muuten oo niin mua. Ihan kalliimmanpuoleinen sohvake silti ollu, joten ajaa mainiosti asiansa. Muuten sohvasta ois tullu vaaleenpunanen. Ois ollu sopivan härskin näköstä.Kultainen seiskytluku. Kyllä oli jengillä meinaan värisilmää siihen aikaan aijettä.Järjestys se olla pitää. Semmonen, kiitos käynnistä :-)

12 kommenttia:

 1. Eihän toi nyt paskempi ole! Tai ainakaan hirveen paska :D Hirveemmässä olen ite asunut, kun AMK-opinnot alkoi.Itseasiassa aika mahtavan värinen toi kylppäri... :) (älä pelkää, en sano keittiöstä samaa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos tästä, olen iloinen ettei tämä ole sysipaska! :-----D siis nyt kun tohon kylppäriin on tottunu niin tällänen muutenkin vinksahtanu kasarifani iloitsee siitä joka kerta hahhaa. keittiössä ois kieltämättä toivomisen varaa..tuu kahville joskus?

   Poista
 2. Värithän vaan piristää! Vihreetä, keltasta, punasta, turkoosia - eipähän ole kaikki steriilin valkoista. Mutta tuo amme on ihana! Kuuma kylpy syksyn koleudessa tekee hyvää! Sebamedilta Baby Bubble Bath:ia kylpyveteen niin ihokin tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo musta sellaset tekotaiteelliset skandivaavisen vaaleat kämpät on hirveen masentavia :-D amme ja kylppäri on parhautta! pitääpäs tesmailla tollasta, nyt ollaan vedetty vaan normi suihkusaippuoilla vaahdot heh.

   Poista
 3. Jaa mää kaffeelle vai? Mahtaisko edes uskaltaa? :D Mut noi kaikenmaailman kylpyvaahdot ja ties mitkä kylpyammeeseen tarkotetut kamat on kyllä kokeilemisen arvosia! Aikoinaan kun asuin Härmälässä ja oli amme, niin tilailin aina ihan muikeena Yvesiltä kaikkia kivoja kylpyjuttuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mun tarttee mennä ostaan jotain vaaleenpunasta kupla-asiaa nyt hetimmiten! pelkäätkö enemmän mua vai sitä että heräät aamulla puskasta? :---D

   Poista
 4. kauhee vessa ja keittiö.. eikä tuosta kylpyammeestakaan kauheesti hyötyä ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joku nousuut väärällä jallalla ku negailee viikonlopun kunniaks? haluatko kertoa miksiköhän tosta ammeesta ei ois hyötyä :-D

   Poista
 5. Haluun noi kylppärin seinät!! :P Ei muuten hullumpi kämppä:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kaunis ja joo ne on ihanat! herää aamulla aina sopivasti haha :-D pitäs saada vaan joku laminoitu kasarijuliste vielä seinään niin ois aika bueno.

   Poista
 6. Kyllä mä hengissä selvisin siellä Herwoodissa ennenkin :)

  VastaaPoista