tiistai 29. lokakuuta 2013

everyday randoms

Hola! Ollut taas pikkusen kuivempi kausi täällä, oivoi. Keräsin itteni ja syysmasikseni ja yhtäkkiä olikin taas hirveesti hommaa. Tässä kaikenlaista sekalaista kuvaa ja sepustusta, sillä välin kun meitsi paistaa lettuja ( aikamoista intervallireeniä hehe ).


Pitää muistaa esitellä teille pari hienoa uutta paitaa, jotka Ida toi mulle Unkarista. Iskin massit kouraan ja mimmi toi mulle sellaset rätit tuliaisina, että oli just eikä melkeen!


Syyslomalla luokkakaverilla ja sen mimmillä oli villit tuparit - hauskoja muistoja siitä illasta! Ignooratkaa että mattoa ei oo imuroitu kuvaa varten. Hyi.


Multa kyseltiin joskus noista safkajutuista ja tässä on oiva esimerkki mun tyypillisestä aamupalasta. Rahkaa, mehukeittoa, kauraryyniä ja kookoshiutaletta. Diggailen myös turkkilaista jugua!


Ihana Isbelsoni raahas ketaransa Seinikseltä Manseen ja tuli sumpille, eri mukavata. Siis tämäkin lomalla. Tää aikajärjestys on taas vaihteeks vähän kyseenalanen, haha.


Tein pastaa ja paistoin itte krutonkeja vanhasta leivästä, omnom. 


Herwoodin taivas puhutteli.


Yks päivä käytiin tosiaan poikien kanssa metsäretkellä. Tehtiin kanaa ja makkaraa. Ja koska oltiin unohdettu ostaa tavallista vettä, niin keitettiin sitten nuudelit vadelmanmakusessa kivennäisvedessä - MasterChefit vauhdissa!


Viime lauantaina oli vaihteeks taas bailandoa ohjelmassa ja kävin ensimmäistä ja viimestä kertaa elämässäni Senssissä. Roosterin kautta ylimäärästä tuntia juhlistaen himaan ja seuraavana päivänä Tiina tulikin kahvitteleen mun kanssa. 

Kävin myös fyssarilla ja sain viimeinkin jotain apua näihin selkävaivoihin, jee. Eilen oltiin sitten Teerenpelissä Jaakon ja sen kavereitten kanssa. Kuten huomaatte, ei tässä toimettomana oo tarvinnu istua. Eikä tartte muuten jatkossakaan. Mun pitäs saada perjantaihin menessä meiän yrityksen myyntiin tulevat tavarat kuosiin, fiksata juonto ja hoitaa se myös himaan. Plus että perjantain juontokeikkakoettelemuksen jälkeen ois vielä hääpalaveri. Huhu. Still alive nigga. Meitsi menee syömään nyt niitä lettuja. Puss!

2 kommenttia: